И днеска добре си полетяхме няколко часа на моята полянка. Трима човека бяхме, ама маи ще станем 5-6 напролет.
И днеска добре си полетяхме няколко часа на моята полянка. Трима човека бяхме, ама маи ще станем 5-6 напролет.
Отдавна не бях писал в моята си тема та пускам малка част от вчерашните ми полети. Камерата е на борда на модела.
Браво,почвай да мислиш вече за ракетни установки на крилете и мерник за прицелване
Да се похваля и тук в моята си тема
Част от полетите ми днес с FPV нитро модела ми. Летях на около 1км. от мен, и на около 1 км. височина. Полетите ми са южно от Асеновград. Града се вижда на клипа както и близкия язовир 40те извора.
Мисля че това е първия качен клип на нитро модел с фпв оборудване на такава дистанция, скорост, и височина от България .
А тука няколко откъса с панорамни изгледи от високото, и с фул ХД качество от гопрото ми:
Миналата година съм косил пистата си на 20 юни, тази година малко по рано - днес на 19 юни Този път окосих писта на буквата "Г" така че да имам възможност да излитам и кацам в 4 посоки, а не както до сега само в две.
След тези три седмични дъждове, и тези жеги тревата сега хем станала над 50см. висока, хем изсъхнала все едно сме септември месец. Климата нещо изобщо не е такъв какъвто беше преди, със всяка година се променя и отива де да го знам накъде.
Малкия ми хоби-моделарски инвертар има нова придобивка. Днес петък следобед /"ден на майстора"/ си тествах новата шатра на полянката ми. Изгорих и 1 литър метанол с тренировка на основните фигури от пилотажа.
Днес беше облитането и приемането в ескадрилата ми на поредния нов модел. Предвиден е за полети с цел видеозаснемане и по камера, или за тези които не знаят Български то е самолет за FPV . Модела е проектиран, и конструиран от мене за около 2 месеца. Подробно описание за модела като се почне от мисълта за него, мине се през проектиране, чертане, рязане на детайли, слепване, и първи полет съм направил в тази тема:
http://modelist.bg/showthread.php?t=1997
Пожелавам ти много удоволствие и безаварийни полети с новия самолет!
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)