Quote Originally Posted by nickarsow View Post
ПАЦО,
Кое OSD пусна да се прави - твоето или на Ремзиби?
Смачкания gentlenav е точно по твоята концепция. Казвам му "смачкан", щото оригиналния е много голям...площта му е почти двойна.
За жирота-та съм съгласен да се съберем и да заявим модулите от твоето първо предложение - LPR530 и LY530 от sparkfun.
За тях четох, че са супер надеждни и хората, които са ги ползвали нямат грижи. Аз обаче ще се опитам да издействам и няколко безплатни мостри от Томсън за по-нататък.
Моето разбира сеЩе кача схема тези дни само да се уверя ,че работи...ползвам атмега 162 и мах7456 общо взето всичко е стандартно там много варияций няма... само софтуера е различен, от практика ти казвам че не е добре да е малка платкта при тези играчки и е хубаво да няма много смд компоненти сещаш се сам защоА относно сензорите така е но са скъпи за жаление ,аз събеседвам с един китаец относно цената ама незнам до де ще стигнем...окончателно съм се спрял на един двуосев и един едноосев, акселеромтъра ми е тук вече, незнам дали разбра защо избрах точно този но не е лошо да помислиш и защо несъм вдъхновен от твоите..