Яворе, хайде да не сравняваме постиженията на България с личните постижения на някого! Това са несравними неща - като да сравняваш ябълки с домати.
Защото за разлика от разни федерации и организации, къде с ясни, къде с мътни правила и структура, държавата България има закони. Дали са качествени или не, това е друга тема. И не може един човек с личните си постижения (каквито и да са те) да се сравнява с постиженията на цял един народ.
ЗАЩОТО, за разлика от всяка една организация, държавата ни е демократична, което ще рече че малко или много, всеки може да повлияе на развитието й.
Хайде да не се пъчим с постиженията си, защото за някои те може да са велики, а за други нищожни!
Не разбираш ли, че народът е беден и не всеки е роден със сребърна лъжичка?!?!?!
Чудесно е, че правиш мероприятия, но те не са за всеки. По-точно са за много малка група хора, които МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ. Айде сега ми кажи, че Тарек разчита на едната заплата от 120 евро и че ако не можеше да си позволи да размаже стотици вертолети, пак щеше да е Тарек?! Няма как всички да си позволим такива неща.
Аз отдавна си пускам корабчетата във ваната, самолетчетата в двора или на ливадката, а количките на улицата. Това означава ли, че съм некадърен? Добре, нека съм некадърен... А трябва ли да се скрия някъде и да пазя в тайна хобито си? Аз искам да съм сред себеподобни. Но много от себеподобните ми слагат една бариера и казват: "От тук насетне е с пари". Ми хубаво, да ти кажа ли през къде ми е за тия хорица? Правя си кефа, разпускам и все повече ми е през където за тези, дето се напъват да се доказват.ако отношението и оценките към удоволствието на хората се правят по подобен начин,
скоро всеки ще си прави корабчета у дома и ще си ги пуска във ваната.........
Ето - виждаш как става естественото разделение - в темата се говори на два различни езика.

Цитат