Георги, не нога да ти разбера проблема ....
Искаш да даваш - давай, когато станеш член на някой клуб, лично аз ще те запозная с това как са изразходвани средствата, обещавам ти .... Ама когато нямаш ни най-малко понятие какво става във федерацията, да приказваш глупости за мен е обидно ....
Споменах, че от скоро (няма и месец) федерацията има ново ръководство ...
Има нов устав и нов управителен съвет .... На събранието присъстваха предстваители на 16 клуба, обшо клубовете членове на БФА са 21 засега .... Общото събрание прие членския внос за клубове от следващата година да е 20 за клуб (независимо от броя на членовете) .... За състезателите ще се издава национален спортен лиценз срещу 25 лева. Няма хора, които получават заплата от федерацията....
В управителния съвет са: Митко Гарабетов (Пловдив), Николай Николов (Търговище), Тошко Драгов (Каспичан), Петко Кичев (Бургас), Розен Тодоров (Д.Митрополия), Валентин Савов (Г.Оряховица), Сотир Лазарков (Дупница). Председател на БФА - Сотир Лазарков.
Само за децата и юношите (състезания, нац.отбори) тази година от БФА са платени 5000 лева. Това е около половината от необходимата сума, останалата част се плаща от клубове, общини, спонсори и от състезателите .... Лично аз водя на свои разноски моите състезатели на Световните по ракето и авио, таксите бяха платени от БФА и спонсори..... транспорт, спане и храна плащам лично аз .... дано не разбере жената :)
Колкото до "двойния стандарт" - който е платил чрез своя клуб чл.внос - плаща по-малко , това според мен е справедливо.... Защо моя клуб, които е платил тази година около 600 лева членски внос , да плаща еднаква такса с теб ??? Обясни ми и ако си прав ще се съглася с теб ....
Пък и състезанието не е задължително и не страда от липса на участници ....

Цитат