Quote Originally Posted by ajcinema View Post
Имам въпрос към Матеев:

Каква е максималната скорост, която си заложил при проектирането на соларната система?
Предполагам, че панелите имат някакви фабрични стойности за устойчивост на метеорологични условия.

Питам по две причини:
1. Тъй като скоростта, която поддържам извън населени места е 80-85 километра в час, но напоследък усещам, че тази скорост е в турболага.
Последните 1 000 километра поддържам точно 90 и разходът спадна с около литър, тъй като вече съм в ефективната зона на компресора.
2. Наложи ми се няколко пъти да карам по магистрала и не смея да вдигна повече от 95 и само при изпреварване съм достигал 100.
Спокойно - можеш да караш с каквато си искаш скорост или по-точно - колкото може да вдигне буса. Панелите срещат въздуха със страничния си ръб, така че върху тях има минимални сили. Също така те са плоски, а не под наклон или огънати, така че няма и подемни сили. Единствено някакви дребни турболенции, които едва ли създават повече от няколко килограма сила.

Нали знаеш, че при 100 km/h вятъра създава около 90 кг сила на квадратен метър перпендикулярна на него повърхност. При 200 km/h тази сила се умножава не по 2, а по 4. Челния ръб на панелите е с площ 1.6 х 0.05 = 0.08 кв.м., така че в най-лошия случай силата върху него ще е 28.8 kg при 200 km/h. Тази сила се разпределя върху 8 болта, опитвайки се да ги огъне назад, като на болт се пада по 3.6 kg.

Сам виждаш, че конструкцията е преоразмерена многократно, пък и не ми се вярва да вдигнеш 200 с този бус. Ако въобще има някаква заплаха, то това е потенциалната появата на някакъв резонанс, но няма как да го проверим това, освен ако не отидеш в аеродинамичен тунел. Предвид здравината на конструкцията обаче аз си мисля, че тя би издържала дори и резонанс.

Колкото до здравината на панелите - наблюдавал съм снимки на соларни централи, разрушени от буря или торнадо. Виждал съм и паднали тракери, съборени пак от силна буря. Където и да се види нещо подобно, се виждат огънати или съборени конструкции, но със здрави панели върху тях. Тези панели издържат и градушка, стига зърната да не са с размери на яйца. Издържат и сняг с тегло до 300-350 кг. на кв.м. (над 1 метър дебелина)

През всичките тези години счупен панел съм виждал само при 3 много специални случая:

1. Забита кирка в него
2. Паднал тракер и ръбат камък се е забил в панела
3. Панел сложен на железен профил, и температурните разширения между желязото и алуминия са го потрошили

В случаите по т. 1 и 2 панела подлежеше на ремонт, тъй като стъклото си остава цяло без пукнатини, и само с дупка в повредения участък. Просто от задната страна се окъсява повредената клетка и дупката се залива с прозрачна смола. Само в третия случай се наблюдава напукване на цялото стъкло по цялата си площ, но парчетата си стоят на мястото и ако се залеят със слой прозрачна смола, панела ще продължи да си работи.

На практика никога не съм виждал, дори и на снимка, физически тотално унищожен панел така, че да стане негоден за работа.