Така де така със самолет е най добре.
А и за има нема 2 часа ще захраниш целия Гьол
Със самолет може друга "захранка" да се Фурга и рибата сама ще си излиза.
П.П. Малее от тия жеги почнах да ръся глупости, не че не си ми идват от вътре де![]()
Така де така със самолет е най добре.
А и за има нема 2 часа ще захраниш целия Гьол
Със самолет може друга "захранка" да се Фурга и рибата сама ще си излиза.
П.П. Малее от тия жеги почнах да ръся глупости, не че не си ми идват от вътре де![]()
Анатоли Бовянски
София
От мене самолета - носи 1 кило без проблеми, от тебе "другата захранка" и разправията със властите ако ни хванатХахаха и мене нещо ме е ударила тази жега.
ПС: Тои адаша се беше притеснил маи нещо за спецовете че не му пишат в темата ама сега ще оправим тази работа...ще станем набързо спецове та да можем и ние да пишем
![]()
Хей момци...., независимо какво правим, то трябва да ни носи удоволствие и да си правим кефа, та ако ще и да правим глупости, ама да ни е готино !!!
И мен ме хвана слънцето, че до сега бях навън да шкуря корпуса, ама сега ще пробвам с една студена биричка...
Много ли е грапав корпуса след обличането? Ако си шкурил, има ли оголен фибран?
Корпуса стана добре. Няма оголени места на фибрана.
Последна редакция от GMateev; 28.06.2012 на 19:44.
Полиестерният автокит има кофти адхезия към епоксидната смола. Не зная как ще е на лодката, но на стъклопластови детайли по коли, правени с епоксидна смола, се отлепва понякога.
Друг вариант е кит за дърво, ползвам го за депронките:
Като го намажеш тънко, на слънце е готов за шкурене след около 20 - 30 мин.
Може ли да се ползва някакъв шприц кит, по-финен, по-лек, не съм наясно, затова питам....
Последна редакция от GMateev; 28.06.2012 на 19:44.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)