+ Ново Мнение
Визуализирани са от 1 до 10 от общо 53

Тема: Защо напуснах Моделистика

Threaded View

Забранен
    Регистриран
    Jan 2010
    Живее в
    гр. Плевен

Е, Г-н Савов- Ваш ред е сега Вие да ми се извините за нападките които направих в Моделистика по адрес на Федерацията ( ремонтирана впоследствие). Оказа се ,че съм прав и Вие не пропуснахте да ме офулите, а в последствие ремонтирахте ръководството на Федерацията, като запазихте предвидливо себе си . Хич не ми пука - дразни ме , че се опитвате да ни правите на глупаци. Няма да обсъждам заслугите Ви за развитието на моделизмите - хората ще го решат. За ме не Вие сте прочетена книга - не Ви обиждам- просто констатирам. Навярно Вие било особено приятно , когато ме изгониха от Моделистика ( а може и да сте помогнали). Очудвам се на поведението Ви сега тука в този форум , като си спомня какъв сте в Моделистика. Дано не съм Ви обидил.

Потребител
    Регистриран
    Mar 2010
    Живее в
    Горна Оряховица

Quote Originally Posted by mmfsr View Post
    Е, Г-н Савов- Ваш ред е сега Вие да ми се извините за нападките които направих в Моделистика по адрес на Федерацията ( ремонтирана впоследствие). Оказа се ,че съм прав и Вие не пропуснахте да ме офулите, а в последствие ремонтирахте ръководството на Федерацията, като запазихте предвидливо себе си . Хич не ми пука - дразни ме , че се опитвате да ни правите на глупаци. Няма да обсъждам заслугите Ви за развитието на моделизмите - хората ще го решат. За ме не Вие сте прочетена книга - не Ви обиждам- просто констатирам. Навярно Вие било особено приятно , когато ме изгониха от Моделистика ( а може и да сте помогнали). Очудвам се на поведението Ви сега тука в този форум , като си спомня какъв сте в Моделистика. Дано не съм Ви обидил.
    Господин Драганов, не мисля да се извинявам на Вас за каквото и да било.... Вие сте много далеч от нещата във федерацията и понятие си нямате какво е ставало и какво става .... Аз се ядосвам на такива коментари, които се правят от хора, нямащи и най-малка представа за нещата .... Не знам на какво сте се обидили, помня само че изложихте невярна информация за едно състезание, на което реагирах остро и оттогава не съм Ви любимец ....
    Няма въпроси на които не съм отговарял относно БФА. Всички финансови и спортни отчети са качени на сайта....
    Смятам, че се справяме добре .... Организирахме най-голямото в историята на авиомоделизма Европейско първенство за свободнолетящи през 2008 г. и сега имаме 4 (четири) домакинства едно тази година, две догодина и едно 2014 г. Първенствата не се дават току-така ... Относно вътрешни проблеми и това как някой си представя работата на федерацията по друг начин, нека да посещава Общите събрания и там ще чуе всичко, може и да си зададе въпросите си .... Проблеми естествено има, както навсякъде, но засега се справяме .... Което личи и от финансирането на БФА от МВФС. Бяхме последни от моделните спортове, сега сме първи (предполагам, ако коработо не са ни изпреварили с малко ...)
    Прочетени книги много, ако да знаеш да четеш .... Не се обиждам, не ме интересуват Вашите проблеми с Христо ....
    Ако не пишете неверни неща, няма и да ви обръщам внимание .... Единственото нещо, за което мога да проявя интерес към Вас са стари снимки и протоколи по авио и ракетомоделизъм ....

P.S. Относно намека за "запазването" в УС в мен са документите от Общото събрание на БФА през 2010 г. мога да ги публикувам, на гласуването за УС събрах най-много гласове .... факт.... А до колко са качествени другите от УС, говори факта, че Сотир вече е шеф на всички въздушни спортове в България.... факт и вицепрезидент на ФАИ !!! Така, че не се притесявам от нищо .... Като не събера мнозинство, сам ще се махна, и без това ми идва нагорно вече ....
    Валентин Савов
    СК"Моделист" гр.Горна Оряховица

+ Ново Мнение

Информация за темата

Users Browsing this Thread

В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)

Подобни теми

1. Защо не мога да пиша във форума
    от Penev във форум: За форума
    Replies: 1
    Последно мнение: 03.01.2010, 19:28

Вашите права за публикуване

• Вие не можете да създавате нови теми
  • Вие не можете да пишете мнения
  • Вие не можете да прикачате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си
  • BB code е Включен
  • Smilies са Включени