Според мен налагането на допълнителни забрани и правила няма да доведе до нищо добро. Напротив, биха могли да се случат неща, които са много подобни на тези в Моделистика.
Приветствам идеята на Росимир да създаде специална тема, в която да се обсъждат ДЕЙСТВИЯТА на административните лица (настоящи и бъдещи), за да има някаква форма на диалог.
Дефакто проблемите се случват предимно в Моделистика. В Моделист досега не е имало кой знае какви драми, но дори да се появяват чат-пат, това не е толкова фатално. По-важно е всеки да разбере и осъзнае, че всичко написано остава завинаги в Гугъл и може в бъдеще да навреди на своя автор или на всички потребители.
Естествено, теми подобни на тази е редно да бъдат скривани или изтривани. Понякога е добре човек да може да си каже нещата направо. Може да се помисли за вариант за теми-двубои, в които евентуалните спорещи да го правят пред публика, но с някакви правила и с едно наум, че всяка написана глупост остава да петни имената им завинаги.
Все пак, според мен най-разумно си остава поведението на самоконтрол, предложено и постоянно напомняно от Матеев. Всеки да внимава какво пише и да се старае да не създава конфликти.
Въпреки, че го казвам, няколко поста по-горе изказах доста неласкави думи по отношение на Добри Грабчев, но те бяха провокирани от една негова постъпка, която за мен е равносилна на обида.
За да бъда толерантен, ще си редактирам поста в най-скоро време. Знам, че чете тук и му давам възможност да прочете написаното и ако желае да се защити или поне да обясни мотивите за тезата си, която ми написа по скайп. Разбирате, че ползвам думата "теза" само за да не употребя някоя друга...
В случай, че не желае - това е негово право. Всеки сам е господар на действията си. Предлагам темата да бъде изчерпана и премахната до началото на идната седмица.

Цитат