Третото устройство го получава Неделчо Брънчев от Пловдив. Тръгва с куриер още днес.
Какво се получи - и трите устройства ще отпътуват за Пловдив. Явно пловдивчаните са най-активните моделисти в България.
Третото устройство го получава Неделчо Брънчев от Пловдив. Тръгва с куриер още днес.
Какво се получи - и трите устройства ще отпътуват за Пловдив. Явно пловдивчаните са най-активните моделисти в България.
Росимир Матеев
Устройствата тръгнаха преди малко с Еконт. Утре и тримата да си ги потърсите след 10 часа.
Росимир Матеев
Устройството пристигна благополучно и отново използвам възможността да благодаря на Матеев за жеста!
Искам да уточня, че пожелах една бройка с цел тестове. От години ги гледам в Хобисити, но или не са в наличност, или не стигам до там. Виждал съм само веднъж в полет, но собственика на дивайса не беше очарован.
Тъй като изцяло преминавам на полимерни батерии в ДВГ моделите си, се налага да потърся евтино и леко устройство за обратна връзка, защото за разлика от електро-моделите, при ДВГ няма как да се усети кога батерията ще "омалее". На пръв поглед тези трекери не са много солидни, но ако вършат работа - защо не?
И така, днес започвам тестовете, които подробно ще опиша в специална тема. Когато приключа, устройството ще бъде върнато на Матеев или подарено на някой друг моделист по негова преценка.
Подчертавам, че целта на експеримента е дали този трекер ще работи в малък ДВГ модел! Вероятно ще бъде тестван на Катана-та, когато я завърша.
Още веднъж благодаря!
Георги Русинов
Привет на всички!Лично на мен ще ми е доста интересно какви ще са резултатите от експеримента.Имам модел който се нуждае от подобно устройство поради факта че модела се подгрява от бордовата батерия и има голяма сантиментална стойност.Ще очаквам резултатите.Не се съмнявам в тяхната прецизност.
Успех на всички през новата година!
Христо Лозанов гр.Пловдив
'Темпо' 10 RC
Аз също искам да благодаря на Матеев за подаръкът.
Съвсем скоро устройството ще бъде тествано на едно от моите авто моделчета.
Неделчо Брънчев
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)