Ти зададе дълга серия от въпроси с които засегна страшно много аспекти от FPV-то. Няма как да ти се отговори еднозначно, кратко и ясно в 1-2 постинга. По-скоро ти предлагам да следиш целия FPV раздел на форума, заедно със всички негови теми, които съм наотворил. Целта ми е точно това - аз и другите моделисти да споделим опит във всеки един аспект. Но това ще отнеме доста време. Междувременно ти можеш да задаваш въпроси, но ги задавай по 1 във постинг, за да има шанс някой да ти отговори. Иначе никой няма да седне да пише цял учебник заради 100 твои въпроса в един и същи постинг.
Ето например за честотите - ами ако искаш да не засягаш мобилните оператори, ще трябва да се изтеглиш на 960MHz или още по-добре на 980 MHz. Това са най-добрите честоти за обратен канал. При тях ще бъдеш предупреден за границите на обхвата - дълго преди обхвата напълно да изчезне ще имаш постепенно нарастващи смущения. При 5.8GHz това не е така. Там както имаш идеален сигнал и изведнъж без предупреждение ще се срине и повече нищо няма да видиш.

Цитат