Цветовата комбинация подлежи на промана , ако се наложи.
Домейна е регистриран като modelist.bg, моделист.бг няма накъде да ни отведе ... е освен ако не го напишете в гугъл
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Здравейте! Планирал съм цветовата схема да е сиво и синьо, форумът ще стане невероятен (мога да помогна и за него). Логото е иновативно, оригинално, съвременно и свежо, изчистено и семпло, носещо идея.
Лого
Цветови тест
Тениска 1
Тениска 2
Тениска 3
Тениска 4
Тениска 5
Изцяло във векторен формат и съобразено с CMYK филтъра за евентуален предпечат - визитка, флаери, плакати, тениски, шапки и т.н.
Моите предложения. Ще има и още. Нарочно го налагам на мястото на сегашното лого за да се придобие горе-долу представа как ще изглежда. Харесва ми логото на Mencho обаче не знам дали би изглеждало добре на мястото на старото :)
П.П Относно правилата към момента в който съм публикувал снимката не е променяно нищо относно на какъв език да е написано "моделист" и текста под логото .
Последна редакция от skymaster; 19.07.2012 на 00:22.
Илко Щирков Варна
@skymaster не може да слагаш ново лого, на такъв стил. Просто самите 2 стила не пасват. Това което си сложил е само Bevel & Emboss с Color Overlay и няма смисъл от него. Разгледай няколко лога, ако искаш ще ти дам на ЛС сайтове да видиш идея в логото, стил, стилизиране и т.н.
Лека вечер!
Матеев по-добре дай пари на някой който си разбира от шрифтовете отколкото да обявяваш конкурс заа това. Някакси имам чувството че на случайно включилите се дизайнери логотата ще вземат 1вите места. Не се паля заради критиката на горния пост просто ми е кофти, че хора които си нямат понятие от нашето прекрасно хоби ще правят лого .
П.П На мнение съм че сегашното лого си е окей и няма нужда от промени
П.П.П Получава се интересна картина. Искате да е стилизирано в същия момент да е относно моделизма да е свързано с него един вид и като има в логото някакви неща свързани с моделизма или е претрупано или се отнася само за един/два вида моделизъм а не за 4те основни ииии пак недоволни. И от цялата тая работа излиза че не може да се угоди на всичките изисквания поставени след това от лица, които са само участници в конкурса а не организатори (да поставят условията). Това е моят коментар.
Относно хората които мислят че трябва да е на кирилица логото (фотошопа няма много шрифтове за кирилица ;) )
Илко Щирков Варна
Photoshop-а няма никакви шрифтове, освен вградените от Adobe. А кирилизирани шрифтове колкото искаш и колкото искаш да си направиш. Ако според теб лого е да нахвърляш всичко в него, добре. И все пак няма нужда моделисти да правят логото, има си хора за всичко.
Няколко лога, от които можеш сам да си направиш извод.
А и защо трябва да дава пари на някой, който си разбира от шрифтовете? Логото не шрифт, не е типография...
P.S. По твоята логика логото на McDonald's да речем не трябваше да е едно M е всички видове сандвичи, за да се отнася до всичко? Трябва просто да се загатне за какво иде реч като видиш логото. Това и символ, който трябва да се запомни лесно от потребителите, както марките на колите и т.н.
Нищо лично, просто критикувам от моя гледна точка.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)