Така като гледам съм замо за този дерби клас.С техниките на каране/челосване/, които притежавам няма да имам равен.Но тези модели като гледам явно са доста дуракоустойчиви.
Така като гледам съм замо за този дерби клас.С техниките на каране/челосване/, които притежавам няма да имам равен.Но тези модели като гледам явно са доста дуракоустойчиви.
Александър Иванов
Пловдив
de_kata какво е разстоянието от зъб до зъб на спура на твоя добитък.
П. Петров
Сливен
МРАЗЯ ДУМАТА CRASH. Все пак сме българи!
Спура ми е мод1, стандартен модул за всики нитро модели. За кое разстояние питаш не успях да разбера.
Неделчо Брънчев
от върха на единия зъб до върха на другия зъб , и откъде си поръча пиньона ако не е тайна
Последна редакция от peturgp; 18.02.2011 на 08:13.
П. Петров
Сливен
МРАЗЯ ДУМАТА CRASH. Все пак сме българи!
3.8мм.от върха на единия зъб до върха на другия зъб , и откъде си поръча пиньона ако не е тайна
Да се похваля. Днес ми пристигна новият МММ спийд от Кастле. Не ми се наложи да плащам нищо за подмяната. От Кастле до тук, пристигна за 6 дена.
Неделчо Брънчев
Може би последните модификации са направени.
И още една добра новина-пристигна новият контролер МММ.
Неделчо Брънчев
Свъсем скоро моделчето ще преживее "пълна промяна". Обмислям идеята да удължа носачите с 5см, така модела да стане по широк. Вече ми писна на всяко каране да се преобръща странично . И без това новият мамба контролер изгоря на 2-рото каране...
Неделчо Брънчев
Абе Неделчо тва МТА4 това за мен не джип постоянно пада клина на предния кардан за електро изобщто нестава а на бензин незнам
На мен нищо не ми е падало
Неделчо Брънчев
Така като го беше направил не изгори ли спееда така е много натварването с бобо като направихме МТА4 на електро пада постоянно предния кардан клина му
В момента 5 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 5 гости)