[QUOTE=нико;13249]http://modelist.bg/showthread.php?t=120 виж второто мнение. Ще помоля админа да делни мнението ми след 1 час. Успех на непознатата.[/QUOTE
Благодаря за препратката Нико, но аз не постнах P.S. в поста си за да се заяждам все пак. Мисля, че администратора /owner/ на форума може да прецени дали да се възползва от предложението ми или не. Представи си, че и при мен има подобни условия. С този пост спирам да пиша по това предложение и ако някои се е почуствал засегнат, моля да ме извини.
Нека да говорим за дизаин!
Не разбрах добре защо е нужно да се сменя нещо във визията на форума.
Здравейте! И аз пускам нещо. Тези дни се надявам да имам време и за още едно предложение :)
е най-сетне нещо, което ми хареса, браво!
Mencho,
как смяташ да апликираш "Българският форум за моделизъм/ми" ?
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Оставям на вас да решите как е по-правилно. Аз винаги съм поставял под общ знаменател моделизма (авио, авто, корабо) и в единствено число ми звучи по-добре, но варианта в множествено число ми изглежда по-логичен. :)
Не е адекватен от езикова гледна точка (по смисъла на езиковата култура), защото думата "моделизъм" може да съществува самостоятелно само в множествено число, понеже тя не носи смислов товар, а е помощно средство при квалифициране на някакъв вид или подвид като например:
авиомоделизъм, корабомоделизъм, автомоделизъм, железопътен моделизъм.
От друга страна форумът включва много раздели и видове МОДЕЛИЗМИ, а не само един конкретен, тогава логическата обвързаност на слогъна не може да бъде друга, освен пряка насоченост към само един вид МОДЕЛИЗЪМ или към няколко вида МОДЕЛИЗМИ.
Защото като форумът е вид обществена медия, която се изгражда от всички потребители и от тази гледна точка е добре за развитието му да се коментират колкото се може повече аспекти. Освен това създателят на темата не е забранил изрично коментарите в тази насока. Ако той наложи своето желание, ще се съобразим. Дотогава не виждам нищо нередно във всички коментари, свързани с новото или старото лого.
По темата:
Дотук, най-издържани от дизайнерска и маркетингова гледна точка са само две предложения - твое и на Mencho, като Mencho засега се е справил най-добре от всички.
Поздравления, Mencho, едно голямо БРАВО!!!
Виждам професионален подход и изключително внимание към детайлите. Още веднъж: БРАВО!!!
Георги Русинов
Здравейте и от мен!
От известно време чета форума, но обикновено като анонимен потребител, понеже все още съм лаик по моделизмите, но както и да е, това мисля, че е друга тема на разговор...
Ето и моите предложения за лого на форума:
Понеже ми се стори, че нещо му "куца" на малкият трибагрен надпис, реших да направя и един изцяло в бял:
В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)