Някой от авторитетите би ли пуснал чертеж за 10сс модел Е5?
Някой от авторитетите би ли пуснал чертеж за 10сс модел Е5?
СПОРТЕН КЛУБ "МОДЕЛИСТИ"-ПЛОВДИВ
С удоволствие бих поместил чертежи но всичката ми документация е на скици. Да направя технически издържана такава трябва доста време а аз го нямам. Ако някой от вашия клуб иска да прави нещо може да ми се обади по телефона за повече информация. 0887830604/0896654737
Любен Изворов Прави каквото трябва пък да става каквото ще!
А няма ли някой от вас да се излъже да въведе електро скоростни че да видим освен България коя държава ще се докопа до медал
Каквото и да въведат...Къде да го пускат? Единствената в България писта не е в състояние в момента да приюти летяща ютия, камоли скоростен модел. Г-н Изворов и малцината, които правят и пускат такива модели, едва ли биха се захванали с нещо, което няма дори къде да изпробват
Владимир Гетов Плевен 0878 804 801
Хехе,Муто и Дамян какви младежи са не е истина.
Това коя година е?
Иначе,пичове,изгледах доста клипчета с тези нскоростни модели и (сега да не вземете да ми се сърдите и да се ядосвате) малко ми се вижда тъпичко.Става дума-къде е игровия момент? Връзваш си модела на някакво въже иподаваш газ. Ок ама ...не знам нещо не е за мен.Друго си е пистата влизане в завоя ,стратегия,адреналин как ще караш 45 минути примерно и най-вече да си ползваш рефлексите...
Мое мнение, пак се извинявам,ако съм казал нещо обидно.
Евгени Екимов
Няма място за засягане от мнението Ви за скоростните модели! Те наистина са по различни от масово навлезлите RC модели при които наистина е важно да си майстор в управлението докато при скоростните всичко се изработва от състезателя или почти всичко и наистина тръпката е голяма да видиш изработеното с двете ти ръце как се движи с над 300км/ч . Игровия момент е в постигане на най висока скорост на дистанция от 500 метра т.е. на осем обиколки като скоростта се измерва с точност до хилядна от секундата. Колкото до снимката ако не ме лъже паметта тя е от 1999 г. Малко преди да се разруши варненската писта и клуба и на тяхно място да се построи поредното бетонно чудовище.
Последна редакция от Metalstar; 06.05.2010 на 18:02.
А самият двигател и него ли го изработвате вие?
Евгени Екимов
Аз лично ползувам двигатели PICCO 10сс. които естествено доработвам т.е. правя им бутала от специален материал нова система за всмукване на горивната смес и естествено резонансна тръба. Някои мои колеги изработват и двигателите си защото в 1.5 сс. няма фирма която да предлага такива които да са конкурентни на най добрите в момента които също са изработка на състезатели от бившите съветски републики.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)