аз мисля че е обикновен стерео кабел?! като беше във Варна нали видя моята апаратура. Не ти бих препоръчал да я купиш с оригиналния модул приемник но ако нямаш проблеми си я изпозлвай!
Провери дали на твоята апаратура има бъговете които ги имаше при първата партида turnigy в хобисити.snop roll ne ами snap roll (сбъркали са буквата) Означава чупещо тоно. Пробвай го на симуалтора ПЪРВО. :D
Относно кабела когато го включиш в апаратурата да караш със симулатор тя се пуска автоматично без да си я включил от копчето но МОДУЛА е изключен. ПРедполагам ако на апаратурата на учителя се активира master когато се включат 2те тази на ученика ще е с изключен модул а тази на учителя с включен. Когато учителя натисне ключа с пружинката (този за чупещото тоно) апаратурата на ученика започва да предавасвоите команди през модула на учителя. Когато направи грешка учителя пуска ключа и той поема управлението.
Габриел Димитров
Варна
За сега бъгове не съм забелязъл, но никога не е късно. А това чупещо тоно как точно се изпълнява. След като зададох някакви параметри, то след натискане на ключа, сервотата забиват в това положение което съм задал, и след това какво???
Неделчо Брънчев
не трябва да забиват - докато държиш ключа натиснат се изпълнява тоното. След като отпунснеш контрола се възобновява от лостчетата. Слага се на ЦКто с пружинка. (същото за учител-ученик. Не знам от какво е забиването но първо пробгвай на симуилатора и виж как се държи модела. При мен си работеше перфектно. Ако искаш сам да правиш чупещи тона левия лост наляво и нагоре- десния надясно и нагоре или обратното- 2та лоста един към друг и нагоре...
Габриел Димитров
Варна
Ето тук съм пуснал един файл със описание на кабели ученик учител.
Невяравам да има за тази апаратура но може да се експериментира.
http://rc.bovyanski.com/forum/index....sg392.html#new
Анатоли Бовянски
София
Какво ще им свъжеш 1:1 на апаратурите Неделчо? Имаш ли описание на куплунга?
Николай Пейчев
На китайската апаратура няма никакъв куплунг ами обиновен стерео аудио кабел! Лесно & Просто Аз искам да знам ако имам 2 такива апратарути и искам да ги свържа в режим учител ученик дали кабела е трябва да е "модифициран" или този с който свързвам за симлатор върши същата работа?
Габриел Димитров
Варна
Ако някой проявява интере- так аизглежда приемника без кутийка
Наложи се да го разглобя, защото трябваше да го лакирам.
Неделчо Брънчев
Този приемник ми мяза на 9 канален. Но не можеш да изпозваш 9те канала защото за да работи модула предавателя трябва да е в режим PPM, а на тази модулация максималния брой канали които предавателя изпозлва е 8?
Габриел Димитров
Варна
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)