Скоро ще се включа в конкурса. Надявам се да има добри лога:)
Ето го и моето предложение : http://img507.imageshack.us/img507/9823/modelistbg.png , засега е така може да претърпи промени .
Обработка на изобрaжения, създаване на лога, банери, визитки и т.н - GDesigns !
Хора,
В изграждането на сайтове и уеб базирани приложения съм от доста години и честно по грозни (МОЕ МНЕНИЕ) Лога - не бях виждал. Вие се базикате
Стига де племенницата ми като рисува има по-голямо въображение .... стегнете се.
Включвам се и аз ще представя някое лого, само искам да помоля за краен срок
Светлзар Добрев
До тук сегашното лого е 6+
Mateev,
1.
предполагам това лого няма да бъде само за форума.
В бъдеще ще се появи по рекламни материали, ще се врътка чрез банери по други сайтове, върху рекламни "тишърти" (сори за думата).
Предлагам да се обсъди някакво съотношение широчина/височина към което да се придържат дизайнерите.
2.
Ако присъства фигурка самолет, не трябва ли да има лодки, ракети, коли и т.н. ? Трябва да е много майсторско съчетание иначе ще стане безобразен кадаиф ... Само към текст ли се стремим или и фигурки ?
3.
Цветовете използвани в логото трябва ли да се придържат към досегашната цветова тема на форума или ще се промени и облика на форума в последствие спрямо логото победител ?
Нека малко да помислим около тези неща първо, сега е времето да се зададат такива (и още) въпроси и дизайнерите да има на какво да стъпят
Последна редакция от smarty; 11.07.2012 на 20:17.
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Прилагам моето предложение :)
При първа възможност ще кача и второ, че имам страхотна идея и искам да питам дали да се приготвят логата за печат или само за сайта?
Мерси.
Предложих нещо... поне изчакайте да бъде обсъдено и тогава качвайте такива чудесии......
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Нямам думи, сещам се за това:
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)