Благодаря ти !
Имам мотор 700 и трилопатен 47 мм., ще пробвам с тях.
Благодаря ти !
Имам мотор 700 и трилопатен 47 мм., ще пробвам с тях.
Жоре, за захранка не ти трябва висока скорост...
Може да опиташ с по-малък мотор + редуктор (напр.550).
По-малко харчи, по-малко загрява, повече време плува.
По-малък Якомулатор, повече захранка.
Стоян Пулевски '71 набор.
Имам, приятелю и 550, ама нямам редуктор за него, ще пробвам с 600 или 700 на по-ниски обороти, ако не се получи, ще търся редуктор за 550 и ще преправя закрепването на мотора, сега ми е дерт механизма за изсипването на контейнерите, чакам детайлите от рязане и да го събирам, да видя дали ще се получи, както го измъдрих....
Момчета не ви трябва никаква лодка за захранка. Отивате на гребната база и ловите на поразия. :-)
Неделчо Брънчев
Стойката за мотора, за сервомашинката на руля, самият рул ( монтиран е само за проба, преди обличането с плат ) и канала за дейдвуда, пространството около тях ще бъде облечено със стъклоплат, като предварително, около стойката за мотора е облечено с един слой карбон...
П.П. Дайте съвет, какъв стъклоплат да ползвам и каква смола.....
Последна редакция от GMateev; 08.06.2012 на 07:21.
Последна редакция от GMateev; 18.06.2012 на 20:37.
лодката става страхотна. Сигурен сам ще се получи око не ти представлява трудност да ми пратиш чертежа за може да те следвам в начинанието. Отдавна се интересувам от такава лодка тази ми грабна окото от прьв поглед
Въпрос към по-опитните по темата ( макар че не им се пише ), как да направя руля, на лагери или на тефлонови втулки ?
Което ти е по-евтино.
Няма да усетиш разлика.
Ама ако слагаш лагери ще трябват и семеринги,
иначе ще ръждясат или ще влиза повечко вода...
Стоян Пулевски '71 набор.
Стояне, мислех с лагер да е отгоре, а отдолу да е с тефлонова втулка, но ще мина на варианта с тефлонови втулки и от двете страни. Дай съвет за стъклоплат, какъв да ползвам ( тегло ) и каква смола ?
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)