Здравейте!
Сега се сещам, че вкъщи имам една много стара българска книжка "Пионер Автомоделист". Раздаваха ги по тогавашните кръжоци. Ще сканирам няколко страници, за да видите за какво става дума. Тази книжка беше първото ми помагало в автомоделизма. Тъкмо бях започнал да не спя от мерак да ходя на кръжок и той се разпадна ..
Поздрав
На тренировка в парк Кайлъка-1978г. Най-добрите състезатели от Плевен-(от ляво на дясно): М.С. Веселин Драганов (ФСР-3.5 ,6.5 (7.5) ,15 .Ф1-V -5, 15.),М.С. Владимир Мастицки (ФСР- 3.5, Ф1-V 15)- на снимката още е малък. З.М.С. Александър Мастицки (ФСР-6.5 15, Ф1-V-15), М.С. Любомир Милинов ( ФСР-6.5, 15. Ф1-V-2.5 , 5)
Имаш ли снимки, на които си облечен бре ? :lol: :lol:
Готини са, продължавай!
Снимки има много, но лека -полека, че ще свършат.[img]де) От ляво на дясно: Мариян ( Враца- F-3-V ,E) , http://img402.imageshack.us/img402/1461/d00103400lo.jpg[/img]
Тази е от лагер-школа за 10-то Европейско ( беше в Русе- лагера Иван (Чунчо)- същите класове ,като Мариан., Весо (Плевен-ФСР, F-1V), Манол (Варна- F2) В отбора имаше още 2-3 юноши.
Старт на З.М.С. Владимир Йорданов- Враца ( европейски шампион на F3-V,E) Англия-1975 г.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)