Освен кутии, някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря метанол и рициново масло на добра цена?
Освен кутии, някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря метанол и рициново масло на добра цена?
Неделчо Брънчев
Метанол на дребно - от мен. Цената варира между 1,09 и 1,40 лв. за литър с ДДС. На едро - пак от мен, но с един ден по-рано заявка.
Не го търгувам. Пазарувам големи количества редовно и с някоя от заявките ми можеш да се включиш. Само си осигури съдчета...
Георги Русинов
Искам да взема около 5-6литра. Кокло ще ми струва? Кажи къде и кога ще можем да се срешнем. А рициново масло?
Неделчо Брънчев
еее жалко че еконта не позволяват да се пренасят "запалими" течности!
Иначе щях да купя 20-30 литра
Ако намерите начин да ги доставите до Варна много ще се радвам Г-н Русинов!
Илко Щирков Варна
илко я си поръчай от георги. Доста пъти съм пускал и получавал тъй наречените запалителни смеси. Вещества за които при транспорта се изисква ADR.......... никакви проблеми само да е добре затворена тубата.
Нико - не е важно какво правиш, а как го правиш
Ето линк към две шатри, които отдавна търся да си закупя:
http://shop.dilego.de/public/catalog...uctid=23449215
http://shop.dilego.de/public/catalog...2773051#kaufen
За първи път видях такава шатра на 3DX в Русе и много се накефих. Разгъва се за секунди и се сглобява от сам човек. Най-важното обаче е това, че е със специално платнище, което не пропуска инфрачервени лъчи и под шатрата е по-хладно, отколкото под други нормални шатри с платнено покритие.
Росимир Матеев
http://www.sportdepot.bg/products/tu...ki/25821-tenta
Доста популярни сред F1ABC моделистите .
Последна редакция от A4A5A6; 15.09.2010 на 12:46.
Вариантите са два:
1. Идваш и си го взимаш.
2. Пращаш някого.
Други варианти няма.
Неделчо, обади ми се и приготви подходяща туба. Рициновото масло - от аптеките. Ако не успяваш да намериш, ще ти поръчам от нашата.
За метанола си приготви непрозрачна туба, която се затваря херметически. Можеш да си купиш от Лукойл и повечето бензиностанции. Едни черни, червени, зелени - 5 и 10 литра. Измий добре с вода (или спирт) и остави да изсъхне с гърлото надолу ден-два. Важното е метанолът да не поема влага.
Последна редакция от ajcinema; 15.09.2010 на 08:48.
Георги Русинов
Илко според мен няма смисал да поръчваш от чак от Пловдив при положение че мога да ти намеря метанол на идентична цена от склад във Варна. Няма да го купуваш от мен, но скоро мисля да взема 1 туба и бих я разделил с някой защото не знам дали ще успея да го изгоря за 1 година...а с времето метанола поглъща вода нали е хигроскопичен....
Аз също съм получавал запалими течности в стъклени бутилки.
Габриел Димитров
Варна
Това със запалимите и токсични течности по куриери просто го забравете! Може да отворите голяма беля някому!
Габриеле, ако метанолът се съхранява правилно, може да стои и повече от година без да погълне и молекула вода.
И един съвет - преди да се набарбальокате с литри метанол, направете проба с малко количество дали разтваря маслото. Често се случва метанолът да е оводнен още при закупуването. 1-2% влага и бозата става...
Георги Русинов
В момента 3 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 3 гости)