Здравейте момци,
Разгеле и моите платки са готови. Утре отиват на робота за лепене.
Приложение 3811
автопилота
Приложение 3812
жироскопи и акселерометър
Извинявам се за лошото качество, но снимах с телефона.
Здравейте момци,
Разгеле и моите платки са готови. Утре отиват на робота за лепене.
Приложение 3811
автопилота
Приложение 3812
жироскопи и акселерометър
Извинявам се за лошото качество, но снимах с телефона.
Николай Арсов - дърт авиомоделист от 1967г.
А аз имам проблем с магнитометъра , шината го познава като адрес и устройство но няма данни, говорих с французите и утре ще им го пратя обратно и ще пратят нов, а акселерометъра го няма още и съм леко притеснен да неби да се е позагубил из нашите пощи
Пацо,
Да ти пратя акселерометър, за да не чакаш?
Е анджък за аналогов изход иде реч бре ПАЦО. Моите са МАА7361, заместителите на МАА7260. Кажи и веднага ти пращам....само как ще ги запоиш не знам.
Човек, аз не ползвам аналогов акселерометър, замо жиротата ми са аналогови, ползвам SPI шина за четене на дигиталния акселерометър в паузите по същата шина управлявам индикацията и звука...
Само да уточня , че акселерометрите се различават, има такива който отчитат ъгловото ускорение и такива който очитат линейното ускорение или и двете
Здраво момци,
Желаещи за OSD-та ? .... топли, топли....още са на компа....
Приложение 3815
Размерите на "животинката" са 40х30мм.
Реших да проектирам железата с един постоянен размер 30мм. Другия - както дойде. Така или иначе OSD-то няма да се "скачва" с автопилота ..... поне за сега.
Ето и моето OSD размера е 50х50мм и се скачва със стабилизацията от там черпи данни за авио хоризонта и координатите от GPS-а малакта платчица до него е програматора му
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)