Благодаря ти приятелю, ще го имам впредвид ! Точно на такива съвети разчитам, приятелски, за да правим нещата по правилният начин.
Благодаря ти приятелю, ще го имам впредвид ! Точно на такива съвети разчитам, приятелски, за да правим нещата по правилният начин.
kolega lodkata ti stava hubava samo4e nevijdam s kakvo 6te obra6ta6 konteinerite
Когато съм готов с тях ще кача снимки. Все пак за ориентир виж пост # 16 в темата...
Пиши на кирилица !
Поздравления за изработената платка Модулния метод е най-добрия начин за бързо отстраняване на грешката в една система . Но се присъединявам към мнението на Стоян Пулевски , нима ще се доверите на алуминиевата пластинка под термошлауха , поставена от ххкинг .... според мен не е добра идея . Аз лично си харесвам медните такива не ,че алуминия не е красив Дори , бих и придал и куполна форма , поставена на пътя на течението на въздуха
Helmesi Agilery ¶ ¶
Харесва ми идеята, , благодаря ти, ще помисля по въпроса....
Какво става с лодката? Чета темата с интерес.
Почти е готова, ама малко бавно върви работата в момента, отпускарски сезон, в града не се диша, бягаме по баирите и язовирите на хлад, там карам другите лодки.
Действам, тези дни ще кача снимки.
Вчера направихме "мокри" изпитания на лодката, според мен всичко беше ОК, държа се изключително добре.
Еееее ... искам да помоля за малко повече подробности , основно по темата за охлаждането , която коментирахме .А и някоя снимчица на агрегатите ..
Helmesi Agilery ¶ ¶
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)