Здравейте, искам да попитам за начинаещ моделист какво препоръчвате - Хели (Хеликоптер) или Самолет ?
Моля Ви само като гласувате да напишете и някое изречение.
Хели
Самолет
Здравейте, искам да попитам за начинаещ моделист какво препоръчвате - Хели (Хеликоптер) или Самолет ?
Моля Ви само като гласувате да напишете и някое изречение.
Каквито моделисти има около теб, това избери. Ако си абсолютно начинаещ, без помощ няма да литнеш лесно. Инак, вземи това, което по - те влече. Съветите са индивидуални и пристрастни.
Aми това е, че нямам познати моделисти и става доста трудно. Иначе за начинаещ според Вас кое ще ми е по-лесно хели или самолет.
Здравей, препоръчвам ти да се свържеш с д-р СТОЙЧО ШИШКОВ, ( тел. +359888811 868 ) Спортен моделклуб-НЕСЕБЪР!
Ще се радвам някой ден да се срещнем на ХИДРОКУПА "НЕСЕБЪР"
Иво Балчев
Последно, на какво се спря?
Здравей потърси доктор Шишков щом си от несебър! Той ще те свърже и с други моделисти.Пробвай да го намериш чрез неговия форум http://rc-bulgaria.com
Извинявам се но не видях че дублирам инфомрацията.
Габриел Димитров
Варна
За начинаещ моделист, мисля, че е по добре самолет. Забелязал съм, че самолетите се чупят по трудно, а и за поправката, не е нужно да се купуват части, а само малко лепило (стига да не си счупил витло, или нещо по електрониката).
Денис Стоянов
ВСИЧКО ОПИРА ДО МЕРАК
Мисля, че това дали ще е хели или смолет няма никакво значение. Ако човек иска да кара хеликоптер защо да трябва да започва със самолет? Или обратното. Важен е правилният подход и разбирането ( пак започвам да се повтарям ).
Десислав Илиев
Не започвайте - всичко това води до пристрастяване.
0884 736 082; 0896 45 19 89
И двете и двете , иначе всичко се чупи, при мене е ежедневие все нещо да даде фира.
Почва се с лодки, след това се минава на самолети, след това на хелита и на края се завършва с колички.
Неделчо Брънчев
В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)