Колега нико, шегата която написах беше за устройство, което очевадно е измама или с прости думи - "жив ташак". Моята шега нямаше нищо общо с присадката, която ни показваш.
НО
Но ако взема да разсъждавам върху присадката, която ни показа, мога да кажа много негативни думи още от пръв погед. Първият поглед показва, че рекламата на присадката FENOM е пълна с правописни грешки. Аз не мога да приема сериозно един продукт, чиято реклама е с грешки. Още в "главата" на самия сайт е допусната груба грешка. Пише доВавки... Несериозно, нали?
Оттам надолу не ми се иска да чета, но все пак прочетох и научих... научих, че това е продукт-пенкилер, много подобен на оня, дето се ръга в запалката и почва да пести гориво. Като човек, който прави двигатели, мога да ти обясня защо тази добавка е пенкилер (боклук), но предлагам да не цапаме темата. Мога да го стора на ЛС, мейл или скайп - ако си заинтересован, пиши ми!
Най-отдолу са отзивите. Ако не си ги чел още, съветвам те да ги прочетеш. Достатъчно красноречиви са!
А ако желаеш да побъбрим на тема разход, мога дори наживо да ти демонстрирам това, което ще видиш в следващия клип:
Обяснявам, поради лошото качество:
Първият показател е километража на автомобила (6395). Всъщност колата е на 70 000км, но наскоро сменях таблото.
Вторият показател са изминатите километри от началото на пътуването (198,5)
Третият показател са изгорените литри гориво (11)
Четвъртият показател, респективно, е средният разход (5,5л/100км)
Петият е оставащите до зареждане километри - (227) както виждаш, горивото е само на една чертичка..
Шестият дублира втория.
Седмият е средна скорост (61км/ч).
Вижда се с каква скорост пътува автомобила (малко над 90), маршрутът е Пловдив-Левски, с минаване през Беклемето (един от най-стръмните проходи, ако не и най-стръмният).
След тия ала-бала, ясно се вижда, че колата ми гори 5,5 литра на 100 километра извънградско, с преминаване на планински проход. Всичко е чудесно, ако не взимаме предвид какво е горивото (досега не съм споменал).
Горивото е ГАЗ, пропан-бутан.
Без да се докачаш и без да искам да те обидя по какъвто и да било начин, но автомобилът ми "харчи" точно 6,50лева на 100 километра. Без никакви добавки, без никакви пенкилери, само с единия ФАБРИЧЕН газов инжекцион. Мога да ти го демонстрирам когато пожелаеш наживо, даже и ще почерпя. :)
Колегата Матеев е много прав като казва, че много зависи от шофьора. Аз потвърждавам това и добавям - всичко зависи от шофьора и от това какво има в главата му. Наистина не става само с ядене!
Предлагам да спрем дотук и да не обръщаме темата на спор.

Цитат