Quote Originally Posted by Mateev View Post
За съжаление в Hobby King не знаят, че България е в Евросъюза. Вижте им картинката - има ги всички държави без България. Някой, който знае английкси, трябва да им напише писмо и да им обясни този факт. АКо това стане, то тогава когато пазарувате само артикули от германия, най-накрая сайта трябва да ви предложи друга тарифа на транспорта и да пренасочи самия ордер към Германия.

Аз съм правил опити да пазарувам само немски стоки, но най-накрая при плащането пак ми предлага Хонгконгски тарифи на транспорта.
Артикулите с знамето на EU не значи, че са на склад в Германия.Тези който са на склад в Германия имат надпис: Немска галерия,а те не са много!Давам пример: http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=14763 В надписа накрая има текст в скоби (DE Warehouse) това са продуктите, който ги има в Германия.Писането на писмо няма до промени държавите за доставка.В това съм обеден.Някой да пробва да купи нещо с надпис (DE Warehouse) и да видим ще има ли разлика, и дали доставят до България изобщо.