Визуализирани са от 1 до 10 от общо 32

Тема: Правила за класове М -2011 г.

Threaded View

Заслужил Автор Аватар на steysi_gb
    Регистриран
    Jan 2010
    Живее в
    гр. Габрово

Измерването на напрежението с външни букси наистина беше обсъдено,но до гласуване така и не се стигна.Единствената причина за този контрол преди старта е породена от съмнения за използване на скрити клетки в модела,или презареждане на акумулаторите.Специ,наистина трябва да има ясни правила,но съгласи се ,че основната идея е повече моделисти да се събираме по полигоните,а това става с по-малко ограничения и по-евтини модели и оборудване за тях.Аз съм направил своя избор с какви акумулатори да карам,но едно дете,с едно Лифе ,купено за символична цена,може да кара с него 2-3 години...Това беше идеята на Петко,и съм " ЗА " с две ръце за нея.Надявам се слеващата година да има повече групи в класовете МИНИ,защото това е един от най -нискобюджетните категории развиващи добри скорости модели.С що се отнася за скрити клетки- аз съм над тези неща...а и всички мои приятели,надявам се ,са на същото мнение.
    А когато се състезаваме извън България-естествено че ще спазваме стриктните правила на Навига
    Последна редакция от steysi_gb; 13.12.2010 на 21:56.
    Станислав Христов

Информация за темата

Users Browsing this Thread

В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)

Подобни теми

1. ПРАВИЛА НА ФОРУМА
    от Administrator във форум: За форума
    Replies: 11
    Последно мнение: 28.04.2012, 12:37

Вашите права за публикуване

• Вие не можете да създавате нови теми
  • Вие не можете да пишете мнения
  • Вие не можете да прикачате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си
  • BB code е Включен
  • Smilies са Включени