Правил съм 2 поръчки с Registered Surface Mail , и двете дойдоха за около 40-45 дена. Притеснителното е , че имаш съпорт от PayPal до 45 ден от датата на плащане , който може да се удължи с отварянето на диспут към 40 ден с още 20 дена. Поне в моите 2 случая беше така , като през това време пратките пристигнаха. А аз вече си бях задал 300 пъти въпроса - дали си струва чакането и треперенето , дали въобще ще дойдат , дали тези 20$ , които икономисах си струваха всичките притеснения и нерви ...
Ако се ангажираш да гарантираш , че няма да има промяна в цената на 1 брой , може да ме броиш за включен в КООПерацията :) , а от моя страна имаш пълен съпорт за воденето на диспута и евентулно Claim-a в PayPal , станал съм експерт вече в тези битки.
Като разбира се , ще ти преведа сумата предварително.
пп. личното ми мнение , че си струва да се плати AirMail , но да пристигнат за 15 дена здрави , отколкото за 50 дена смачкани в някой контейнер. Разликата от 20$ не е умопомрачителна . Струва ми се , че пропускаш в сметката едни 4% мито върху цялата сума вкл. транспорта , но и те не са голяма болка - 3$ на брой.
Надявам се до 10 дена да има яснота дали и как ще поръчва , ако не - ще поръчам от HobbyKing , като от там изллиза на крайна цена към 200лв с мито и ддс.

Цитат