Г-н Савов навярно дразненето е причинено ,защото някой се опитва да разбере нещата.
За застраховките ,които правите (дребните суми за мероприятие)- това е просто отбиване на номер. Дано не стане нещо ,защото ще го разберете тогава.
Попитайте колегите в коработо какви застраховки правят- ще ви улесня- поименни са с данни за всеки състезател.
Сумите за едно състезание надхвърлят 1000лв.
Гошо много меко се опита да спомене нещо за името на федерацията- аз ще бъда по-пряк.
Жокер- защо корабо федерацията миналата година промени името си.
А по въпроса за плащането към други организации- не ме интересува на кого плащате - нали плащате .
Едва ли ви пускат по милост на състезания в чужбина - пак не отговорихте все пак колко се плаща и от кого.
Ясно от федерацията ,но тя от къде набира пари като не стигнат- от лицензи ,членски вноски (персонални) и прочее от хора дето не им пука за състезания в странство.
А за това какво правим за моделизма - правим и двамата едно и също -предаваме знанията си на други, популяризираме спорта ,но на други нива .
аЗ ПОНЕ НЕ СЪБИРАМ ПАРИ ЗА ТОВА. сРАДОСТ ПОМОГНАХ И НА ВАС Преди години и пак бих ви помогнал ,но може би вече.
Интересно е че амбициите за събиране на повече пари за от скоро3-4г.
Преди 4-5г. имах необичаен модел и на едно състезание Розен почти насила ме доведе и участвах - хареса ми .Платих си стартовата такса10лв. и толкоз.
После отидох на второ състезание ,дори ме има в протоколите- бе в Ресен ,но тук и започна да се получава атмосферата ,за кочто споменах ,че плаши младите моделисти.
Заради необичайния си модел бях наречен от Г-н Братков Батман- не че се обиждам ,но да те викат на старт с това име - все пак имам си име , дори и титли си имам, но това е друг въпрос.
До там и приключих със състезанията.

Цитат