Господин Савов, грешно сте ме разбрали. Моят приоритет е детето ми, а след това всичко останало, включително моделите.
А по отношение на моделизмите, заявявам най-отговорно, че НИКОГА НИЩО не съм получавал от БФА. Но за сметка на това съм давал и плащал...
Държа да ви осветля, че НЕ ОЧАКВАМ да получа каквото и да било от БФА. Относно 20-те лева, които изкоментирахте, искам да знаете, че още днес ще ги дам на сираче, но не и на клуб. Просто си имам собствен такъв, където знанията и материалите са безплатни за всички желаещи.
Така че се примирете - няма да получите тези 20 лева от мен.
Хайде сега бъдете любезен и обяснете какво получават всички, дето са ги платили тия 20 лева, но не желаят да се състезават. Обяснете им за какво ги плащат тези пари!
Не си правете труда, обяснявам вместо вас - ЗА ДА СА ЧЛЕНОВЕ НА КЛУБ. Толкова струва удоволствието.
И после обяснете на членовете на моя клуб, които НЕ ПЛАЩАТ такса дали са повече или по-малко клубни членове от тези на ПЛАТЕНИТЕ клубове.
Не, не им обяснявайте, защото ПРИОРИТЕТИТЕ в моя клуб не са състезателни, нито финансови. Приоритет е да науча на нещо кръжочниците, а те да използват наученото както сметнат за добре. Тази ми дейност ме кара да се чувствам малко по-щастлив.
А Вас 20-те лева карат ли ви да се почувствате малко по-щастлив?

Цитат