Макар и да не искам да се включвам в темата...
Вальо, ти наистина си ми помагал, както със знания така и с чаркове, за което страшно много ти благодаря (както и на всички останали които са ми помагали през времето), но все пак не забравяй, че до някъде бях и все още съм зависим от моите родители. Не мога да се кача на колата и да отида на състезание... Ходил съм на състезания (3-4 пъти), но само като зрител. Не си мисли, че преди когато ти ме покани аз не исках... Просто така се случиха нещата.
И чесно да си призная, модели се научих да правя от интернет, но разбира се и с много труд (вече през ръцете са ми минали повече от 50-тина модела). Никой "стар моделист" не е идвам да ме учи, а и аз не съм ходил (само един път Вальо ми дойде на гости за 2 часа ).
Това е от мен, мога само да кажа, че добър моделист се става с много желание и упоритост.

P.S. Не всеки има състезателен дух, и не мога да разбера, защо са толкова важни тези състезания за вас? Какво толкова ще помогнат на мен или на вас? Аз лично започнах да се занимавам с моделизъм, защото това ми беше интересно (и все още ми е), разтоварва ме от проблемите, и най-вече ДОБИХ СРЪЧНОСТ. Имам приятели, които не могат да режат с макетно ножче.

Стига съм философствал, че имам достатъно работа по моделите