Колега, първо добре дошъл сред нас!
Тъй като темата е моя, се чувствам длъжен да се обадя... Създадох я, понеже преди малко повече от година се озовах пред нова и непозната за мен машина, без да имам каквито и да е познания в областта. Наложи се по най-бързия и труден начин да натрупам знания, за да мога да се справя с предизвикателството. А то (предизвикателството) беше въпросната машина да не спира. След много безсънни нощи, скубане на коси и гризане на нокти, най-накрая все пак успях да стигна до някъде. Тук трябва да благодаря на Иво Горанов за стегнатата, но изчерпателна информация, която публикува. Аз умея да чета между редовете и неговите думи ми бяха от съществена полза!
Причината да публикувам въпросната тема бе в "специфичното" (ако мога да го нарека така ) отношение на поддържащия сервиз. Тук ще спестя това, което написах и впоследствие изтрих, но само за пример - мислех, че масло нонейм в туби от минерална вода, бонус малко вода, се налива и транспортира само по гаражните автосервизи и че вече дори и там не го правят, но уви!
Както и да е, не желая да се отплесвам... исках само да кажа, че темата отдавна е изчерпана от съдържание (тя си свърши прекрасно работата) и проблемите отдавна са зад гърба ми, за което още веднъж БЛАГОДАРЯ на хората, които се отзоваха с ценни съвети!
По тази причина, ще помоля колегата, казал следното:
да се абстрахира от дискусията в тази тема и да я смята за изчерпана!

Цитат