Quote Originally Posted by GMateev View Post
Само за инфо, а другият х455/3, по същият начин ли ще се държи, предполагам, не...
Повярвай ми, тези резултати са ми много интересни, най-вече от факта, че някой (основно ти) си прави труда да подходи към това съвсем научно и според теорията. Уважавам усилията, за да се постигне най-доброто решение, дори това да отнеме повечко време, резултатите го оправдават.
Но все пак, Иво, знаеш че аз го правя за кеф, състезателният момент го няма, и това че няма да постигна максимума не ме притеснява, като например че няма да се движа с максимална скорост....
Напротив, някой от другите ми лодчици, ги е управлява и по - малката ми дъщеря, която е на 13 г. и ужасно се кефи от това, там скорост не ми трябва.
Това с перките мога ти кажа, че е много точно. Просто съм адаптирал нещо което корегира непригодността на теорията.
И през ум не ми минава, че ще ходи на състезания. Нямаш практическа възможност да го разнасяш това по самолетите. Имам близо полвин милион мили прелетени
Ти се вкарваш във филм с невъзможен сценарий.
Ще сложиш евтин мотор.
Да става! Е дори да го искаш да се движи бавно, щото той притежава малка мощност не можеш го подкара.
Аз за 1/12 молих приятел математик да ми проектира перка, която прилича повече на вентилатор за да тръгне.
При мен беще сложно, тежък китайски корпус, прав вал при което винта е под 6 градуса наклон. Не разбирах от Нитро. Това което изпрочетох от форумите на автомоделистите по никъкъв начин не се вързваше с понятията ми за ДВГ. И стигнах до там да търся полуполимеризирана пластмаса от фирма производител на синтетични масла за да забъркам горивото с него но без нитрометан. В последствие се научих как да се справям. Е това чак тогава тръгна.

Е и ти ли това целиш? да се изкъртиш от проби -грешки.
Е виждаш на новото си хидро нямам регулируем кронщейн. То е значително по трудно щото е предвидено за по-високи скорости. Да не мислиш че ще се гърча да го настройвам. Як мотор-контролер-батерии и ще върти квото навия.