+ Ново Мнение
Страница 24 от 41
ПърваПърва ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... ПоследнаПоследна
Визуализирани са от 231 до 240 от общо 409

Тема: Хидро U1 Miss Budweiser 2001 в мащаб 1/8

Почетен Автор Аватар на GMateev
    Регистриран
    Aug 2010
    Живее в
    Пловдив

Иво,
    Предполагам, че си отложил пробите днес, съдейки по времето в Пловдив.
    И аз заради скапаното време не мога да пипна нищо по хидрото, изоставам с плана.....изкушавам се да изненадам всички в къщи, и да пренеса монтажа в хола на топло....
    Георги Матеев
    Видеонаблюдение, Контрол на достъпа, Автоматика за врати
    ascom_bg@abv.bg

Почетен Автор
    Регистриран
    Mar 2010
    Живее в
    варна

Отдадох се на размисъл
    Дали да продължа по план със събирането на еко експерт Riff-raff
    http://213.239.214.134/lindenau/cms/...e/riffraff.jpg.
    Парадоксалното в този модел, че дъното е разработено от величието, чието име е моят бог, а горницата е на Карстен Кирш. Противоречия разделят двамата и всеки си взима част от калъпа. И няма повече корпуси изтъпосани
    Втората ми алтернатива е Hydro 2 http://213.239.214.134/lindenau/cms/...e/bathlett.jpg
    Отлежава по рафтовете четвърта година.

Наблюдател
    Регистриран
    May 2010
    Живее в
    аксаково

Здрасти Спец , като гледам дъното на Експерта, заприлича ми много на концепцията на бат Алто от 85-86г. за FSR- V. Даже навремето и Ф 3 правих с този профил на централната ска . Май новото е добре забравено старо, както всичко де ...... Имаш ли снимка на дъното ?

Почетен Автор
    Регистриран
    Mar 2010
    Живее в
    варна

Quote Originally Posted by stefan aleksiev View Post
    Здрасти Спец , като гледам дъното на Експерта, заприлича ми много на концепцията на бат Алто от 85-86г. за FSR- V. Даже навремето и Ф 3 правих с този профил на централната ска . Май новото е добре забравено старо, както всичко де ...... Имаш ли снимка на дъното ?
    Прав си,
    абсолутно точно това в момента правим, преосмисляме миналото.
    Нямам дъното в този комп ама мога го заснема утре.
    Този експерт е чудесен на правите и трагедия в завоите. Но това не е причинета за това, че е рядко разпространен. Просто има 7-8 бройки дялнати.
    На мен ми харесва заради визия. заради предизвикателството да правя нещо без да имам снимки за ориентация или чертеж за сглобка.

Регистриран
    Aug 2010
    Живее в
    Пловдив

Quote Originally Posted by Иво горанов View Post
    Отдадох се на размисъл
    Дали да продължа по план със събирането на еко експерт Riff-raff
    http://213.239.214.134/lindenau/cms/...e/riffraff.jpg.
    Парадоксалното в този модел, че дъното е разработено от величието, чието име е моят бог, а горницата е на Карстен Кирш. Противоречия разделят двамата и всеки си взима част от калъпа. И няма повече корпуси изтъпосани
    Втората ми алтернатива е Hydro 2 http://213.239.214.134/lindenau/cms/...e/bathlett.jpg
    Отлежава по рафтовете четвърта година.
    Аз бих гласувал за Hydro 2, но все пак ти си знаеш, зависи какъв е изхода от размислите, то поне сега, при този студ, време за тях бол.
    Георги Матеев
    ascom_bg@abv.bg

Регистриран
    Aug 2010
    Живее в
    Пловдив

Аз също размишлявам върху моят модел, в работилницата единственото, което свърших тези дни е, че изчертах наново детайлите за него, като отразих всички корекции, които съм направил по тях до сега, току виж на още някой му се прииска да го прави.
    Георги Матеев
    ascom_bg@abv.bg

Почетен Автор
    Регистриран
    Mar 2010
    Живее в
    варна

Quote Originally Posted by GMateev View Post
    Аз бих гласувал за Hydro 2, но все пак ти си знаеш, зависи какъв е изхода от размислите, то поне сега, при този студ, време за тях бол.
    Имам си Hydro 2, Имам и експерт. И двата модела са си предизвикателство. И двата няма да се пускат у нас на състезания. Екото става и за стандарт и като такова мога го пусна в Харманли.
    Аз нямам време, не знам защо си останал с това впечатление. В момента в който ми се работи или пък дойде зимата изфирясвам на юг.

Наблюдател
    Регистриран
    May 2010
    Живее в
    аксаково

На мен ми харесва заради визия. заради предизвикателството да правя нещо без да имам снимки за ориентация или чертеж за сглобка.
    Към чертежи и размери винаги съм поджождал с подозрение/метода е проба грешка/,къртил съм валолинии по няколко пъти докато стигна до истината. Така се трупа опит и тайната всеки я пази сам за себе си . Явно моделизмите са занаят, а занаят не се купува а се краде. За моя гордост първият учител, от който съм се учил на " занаят" е Д.Грабчев а след това А.Воденичаров . Поклон и пред двамата, да са живи и здрави ! Май се отплеснах, извинявайте!

Регистриран
    Aug 2010
    Живее в
    Пловдив

Имам си Hydro 2, Имам и експерт. И двата модела са си предизвикателство. И двата няма да се пускат у нас на състезания. Екото става и за стандарт и като такова мога го пусна в Харманли.
    Аз нямам време, не знам защо си останал с това впечатление. В момента в който ми се работи или пък дойде зимата изфирясвам на юг.

Незнам, може би съдя по себе си за времето, а и нали каза, че в момента си във Варна, а предполагам, че и там е студено и гадно, иначе за южните ти забежки ти завиждам.
    На какво разстояние трябва да гоня ЦТ на моето хидро, може ли това да се предвиди сега, въпроса ми е заради ДВГ, къде да го разположа, тъй като малко завися от кокпита.
    Георги Матеев
    ascom_bg@abv.bg

Почетен Автор
    Регистриран
    Mar 2010
    Живее в
    варна

Quote Originally Posted by GMateev View Post
    На какво разстояние трябва да гоня ЦТ на моето хидро, може ли това да се предвиди сега, въпроса ми е заради ДВГ, къде да го разположа, тъй като малко завися от кокпита.
    На твоята играчка резервоара е в предната част. това означава че с пълен резервоар ЦТ е по напред с празен е по заден. Не е фатален за твоята играчка.

+ Ново Мнение

Информация за темата

Users Browsing this Thread

В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)

Вашите права за публикуване

• Вие не можете да създавате нови теми
  • Вие не можете да пишете мнения
  • Вие не можете да прикачате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си
  • BB code е Включен
  • Smilies са Включени
  • [IMG] кода е Включен
  • HTML кода е Изключен