Иво,
Предполагам, че си отложил пробите днес, съдейки по времето в Пловдив.
И аз заради скапаното време не мога да пипна нищо по хидрото, изоставам с плана.....изкушавам се да изненадам всички в къщи, и да пренеса монтажа в хола на топло....
Иво,
Предполагам, че си отложил пробите днес, съдейки по времето в Пловдив.
И аз заради скапаното време не мога да пипна нищо по хидрото, изоставам с плана.....изкушавам се да изненадам всички в къщи, и да пренеса монтажа в хола на топло....
Отдадох се на размисъл
Дали да продължа по план със събирането на еко експерт Riff-raff
http://213.239.214.134/lindenau/cms/...e/riffraff.jpg.
Парадоксалното в този модел, че дъното е разработено от величието, чието име е моят бог, а горницата е на Карстен Кирш. Противоречия разделят двамата и всеки си взима част от калъпа. И няма повече корпуси изтъпосани
Втората ми алтернатива е Hydro 2 http://213.239.214.134/lindenau/cms/...e/bathlett.jpg
Отлежава по рафтовете четвърта година.
Здрасти Спец , като гледам дъното на Експерта, заприлича ми много на концепцията на бат Алто от 85-86г. за FSR- V. Даже навремето и Ф 3 правих с този профил на централната ска . Май новото е добре забравено старо, както всичко де ...... Имаш ли снимка на дъното ?![]()
Прав си,
абсолутно точно това в момента правим, преосмисляме миналото.
Нямам дъното в този комп ама мога го заснема утре.
Този експерт е чудесен на правите и трагедия в завоите. Но това не е причинета за това, че е рядко разпространен. Просто има 7-8 бройки дялнати.
На мен ми харесва заради визия. заради предизвикателството да правя нещо без да имам снимки за ориентация или чертеж за сглобка.
Аз също размишлявам върху моят модел, в работилницата единственото, което свърших тези дни е, че изчертах наново детайлите за него, като отразих всички корекции, които съм направил по тях до сега, току виж на още някой му се прииска да го прави.
Имам си Hydro 2, Имам и експерт. И двата модела са си предизвикателство. И двата няма да се пускат у нас на състезания. Екото става и за стандарт и като такова мога го пусна в Харманли.
Аз нямам време, не знам защо си останал с това впечатление. В момента в който ми се работи или пък дойде зимата изфирясвам на юг.
Към чертежи и размери винаги съм поджождал с подозрение/метода е проба грешка/,къртил съм валолинии по няколко пъти докато стигна до истината. Така се трупа опит и тайната всеки я пази сам за себе си . Явно моделизмите са занаят, а занаят не се купува а се краде. За моя гордост първият учител, от който съм се учил на " занаят" е Д.Грабчев а след това А.Воденичаров . Поклон и пред двамата, да са живи и здрави ! Май се отплеснах, извинявайте!![]()
Незнам, може би съдя по себе си за времето, а и нали каза, че в момента си във Варна, а предполагам, че и там е студено и гадно, иначе за южните ти забежки ти завиждам.
На какво разстояние трябва да гоня ЦТ на моето хидро, може ли това да се предвиди сега, въпроса ми е заради ДВГ, къде да го разположа, тъй като малко завися от кокпита.
В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)