Няма никой виновен.Това е свободен форум и всеки може да си дава мнението ! Твореца на тема я обяви за приключена и че ще подарява модела ! Съответно отказа да публикува снимки след приключването и пробата на лодката, което е в ущърб на започването на същата(но и негово право) ! Аз лично нямам скрупули да пиша в тази тема,след обявеното от автора, както направиха и други участници във форума. Решението дали е излишно или не, може да вземе Администратора![]()
п.п. не е хубаво да се пишат неверни нещаГ.Матеев : цитат: :"Иво, изпратили са ми OCTURA 455/3, добро ли е като решение"
последващо ..от :
п.п. Винта на лодката е доста по-скъп от 36$, такъв, какъвто ти макар, че си "скъпар" не би си купил ....
п.п.п. И това е едно от нещата, заради което харесвам тези форуми, има забавни хора в тях...
Последна редакция от GMateev; 01.12.2012 на 14:39.
реално : http://www.offshoreelectrics.com/pro...d=oct-x455%2F3
нищо лично ...но не е хубаво да заблуждавате посетителите на форума !
п.п.2 тук ми изниква в съзнанието, как в един друг форум ...нарекоха един човек "лъжец" с помоща на половин дузина думи, които моето възпитание не ми позволява дори да цитирам ,,, но явно се срещат всякакви хора по форумите !![]()

Г.Матеев : цитат: :"Иво, изпратили са ми OCTURA 455/3, добро ли е като решение"
Цитат