atila,тия преоритети принадлежат на повечето младежи,но не и на мене(и на повечето ми приятели).Първо,аз си нямам комп,GSM си имам и не искам да си имам друг(тоя ме устройва).Тия които мислят само за компи и телефони и как да те прецакат и да ти се пресмеят са така наречените "гъзари"-деца/хора без никви цели ,освен да земат парички от мама и тати иа да се напият и тва е,живота им минава в такива неща.Те не се интересуват от това да научат нещо ново.
Виж,аз на сам така(времеза реклама ).Аз и моите приятели всички сме в едим клуб и се интересуваме от моделизъм,ни за това отнасяме много подигравки от хората които не разбират(щото са тъпи),ама на нас не ни пука.Аз неска мога да ида и да седна на едно кафене,ама не отивам.Отивам си аз в клуба да си правя модела,щото след месец имам състезание.Като ида там аз знам че там са някои от приятелите ми и ще ми е забавно и ще науча все нещо ново.Не се интересувам от коли или от телефони.Интересувам се от модели, учене и музика.Не ходя по кафенета , щото хората там не ми понасят(само се заяждат,пък и имам по добри неща да правя),но не съм задръстеняк и зубар(даже уча малко,но си имам отлични оценки).Искам да кажа,че на не всички младежи преоритетите са да имат нови коли или нови телефони,а няакои искат и да научат нещо ново и полезно.Многото детски участия по състезанияата потварждават мнението ми
НЕ всички искат да са тъпи и да не знаят нищо,а има и такива като мене и всичките тези деца които са се регистрирали във форума!(на 15 съм,от Харманли и приемам критики 8) )