Quote Originally Posted by mmfsr View Post
Г-н Савов, аз пък се притесних, че пак не ми отговаряте пряко на въпросите- е нищо ново пак ще си пеем старата песен . Пряк въпрос- колко в проценти е намалял за тая година прихода от такси от състезатели (не мога оправи такси,лицензи и други начини за събиране на пари). Не питам как сте ги похарчили- то в сайта на федерацията ви вече отчети не се публикуват- явно е защо- само посветените в тайнството федерация могат да ги видят.
Господин Драганов, винаги отговарям на въпросите, на които мога да отговоря ....
Отсъствах 8 дни, понеже бях на Световното по ракето в Сърбия ....
Прихода от такси не е намалял за 2010 година .... Всяка година имаме приръст в този показател и това се обяснява много просто - правим повече състезания (международни) особенно по ракетомоделизъм участниците в "Купа Каспичан" се удвоиха в сравнение с 2009 г.
Отчети на БФА не се публикуват, защото хората, които трябваше да ги изготвят (бившия Председател) не са ги представили.... Това го знаят всички, които присъстваха на Общото събрание .... Аз имам частичен поглед върху нещата, но само върху някои неща .... Събранието взе решение, такъв отчет да бъде представен в най-скоро време, но досега няма .... Ако не бъде представен, аз ще направя частичен, за това което занм и съм сигурен.... От него също ще се разбере за много неща ....
От тук нататък отчети ще се публикуват редовно ....

P.S. Не съм искал да Ви обидя, както намеква Георги ....