Модела съм го купувал този март месец втора употреба (има и кутия). Оборудването е мотор RIPPER 2000KV с инсталиран голям вентилатор за летните жеги, контролер ACE RC 150A (има и програмна карта) вчера му инсталирах и чисто нов външен бек,че неговия не насмогваше на силното сервото, сервото е дигитално XQ-Power с титаниеви зъби - 21 kg. (чисто ново купувано има и кутийка) , има и 2 бодита (едното е оригиналното и е оръфано,но става) , гумите са HPI GOLIATH в страхотна форма. Модела хвърчи като луд на 4 клетки. Преди 3 карания съм му слагал 100к масло в средния диф. От както е купен нищо не е сменяно - модела държи много на бой. Имам и някои резервни части към него (нови). Апаратурата е Spectrum DX3S с приемник SR3000 с телеметрия - без датчиците.
Единствено си свалям батерията от модела.
Цена на всичко - 1000 лв.
Ролер със серво, гуми, 2 бодита и резервни части (без комбо) - 500 лв.
Ролер със серво, 2 бодита и резервни части (без комбо и гуми) - 400 лв.
Гуми - 95 лв.
Апаратура с приемник SR3000 с телеметрия (без датчици) - 200 лв.
Комбо - 300 лв. (комбото се продава, ако някой вземе ролера без него)
тел.0898979718 Дидо за въпроси

,но става) , гумите са HPI GOLIATH в страхотна форма. Модела хвърчи като луд на 4 клетки. Преди 3 карания съм му слагал 100к масло в средния диф. От както е купен нищо не е сменяно - модела държи много на бой. Имам и някои резервни части към него (нови). Апаратурата е Spectrum DX3S с приемник SR3000 с телеметрия - без датчиците.

Цитат