-
Продавам HPI E10
Продавам HPI E10.
-С купе на ''ford mustang''.
-Мотор Brushed.[по модела не е сменяно нищо...Както е от Америка(фабрично)]
Модела не е каран с много крашове,щаден е за малкото време за което е каран.Продавам го ,защото нямам време за него...Тряя да ходя на тренировки...И така...
-Пакета включва:Модела (тои има :гуми за дрифт,серво,спиид,мотор,купе...аве всичко),Допълнително
серво(чисто ново),Още 4 гуми на HPI (сравнително новички са),И батерия 3800 ампер-часа.
Цена: 250 лв. Може и по-малко ,ако сте много настоярелни :wink:
Може да ме намерите на : тел:0887307376,Скайп:theblazzed... Моля,търсете ме по телефона от 9:00 до 21:00 ...Благодаря!
-
Малко снимки...
Ето и малко снимки на модела и други неща...
1-Модела с купе.
2-Модела с купе ( странично).
3-Модела без купе...
4-Още един чифт гуми.
5-Още едно серво.(Ново)
Цъкни --------> http://theblazzed.snimka.bg/basketball/gsdh.327871
-
-
Защо няма интерес...Може цената да е проблемна...
Нова цена до края на седмицата: 210 лв(до тук мога да я смъкна)
-
Цената е много висока. За 230-250 лв. може да се купи чисто нова кола от този ранг - HPI или HSP, заедно с батерия, зарядно и т.н.
Сред моделистите има едно правило - нещо старо и много запазено се продава на такава цена в левове, каквато е цената в долари като ново. Транспорт, мита, ДДС и други разходи не се признават. При това положение пазарната цена на твоята кола е някъде около 130-150 лв. и то само ако някой се навие. Ако не - смъквай до 100 лв. и все някой ще я вземе само защото е евтина. При всички случаи обаче колата трябва да е перфектна, иначе цената пада с още много.
-
Оооо...Ми в такъв случей под 200 не пада...Заедно с:Ново серво (отделно),Нови 4 гуми,Апаратура.
-
Дай скайп
Здр! Дай скайп да си поговорим малко за какво става въпрос .. :)