PDA

Виж пълната версия на : Първите ни стъпки



Bobo
11.03.2010, 15:22
Здравейте мисля, че всеки един от нас Моделистите си е задавал въпроса с какъв модел да започна - купен или собствена изработка, моторен или безмоторен и т.н. Нека всеки един от Вас да се върне във времето когато е избрал това хоби и да сподели с нас първите си стъпки. :smile:
Тези нещо винаги ще си ги спомняме. Важно е всеки един от нас да знае от къде е започнал и до къде е стигнал. :wink:
Благодаря Ви.:smile:

muns
11.03.2010, 15:37
По времето, когато започвах, нямаше купени. Всичко си правехме сами. Та и сега така, като махнеш оборудването на модела.
Кеф ми е да литна нещо, което съм конструирал и изработил сам!

Mateev
11.03.2010, 16:06
Най-голямото удоволствие е в измислянето. И при мене е така, само че в областта на електрониката. Мразя да повтарям чужди схеми. Искам сам да си ги измисля.

Аз лично започнах да се занимавам с модели, защото се нуждаех от снимки от голяма височина. Така дойде първия хеликоптер, след него втория и т.н. В началото беше не моделизъм, а безогледно трошене. После започнах да нахитрявам, да чета литература, форуми и постепенно да си изяснявам различни тънкости. След хеликоптерите дойдоха самолети, коли, бъгита, състезателни лодки и въобще всякакви други RC Модели. И докато се усетя бях затънал до шия в това хоби или диагноза - не знам как да го нарека.

Иначе и до ден днешен все още не съм направил въздушна снимка, но това вече няма никакво значение.:laughing:

Николай Николов
11.03.2010, 19:56
Моите първи стъпки

Започнах от риболовна лодка която направих за мен после за един познат и така ми хареса и автото сега си имам и авто модел мисля си и за скоростна лодка и хели но всичко със времето не може всичко на един дъх да бъде изпълнено и така се запалих по това хоби

Който се е захванал Няма отказване от това чудесно хоби през свободното ни време