PDA

Виж пълната версия на : Регистриран е СПОРТ МОДЕЛ КЛУБ ГАБРОВО



Penev
12.01.2010, 19:01
На 04.12.2009 година в град Габрово от 24 бивши и настоящи моделисти се учреди „СПОРТ МОДЕЛ КЛУБ” – Габрово. На 06.01.2010 Габровския окръжен съд в закрито заседание реши и вписа в Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел „СПОРТ МОДЕЛ КЛУБ ГАБРОВО”.
Сред основните цели на клуба са развитието и популяризирането на моделните спортове и дейности, приобщаване към участие в моделните спортове на хора от всички възрасти, образование и социална интеграция на младежите. Осигуряване на възможност за изява на моделистите у нас и чужбина. Представителство и защита на интересите и правата на моделистите пред държавните органи и други организации в Република България.

Ръководството на клуба кани всички свои настоящи членове и кандидат членове на общо събрание на 22.01.2010 година от 18:00h в град Габрово, кафе РАЙ на колелото, като моли всички да носят по четири броя снимки – паспортен формат.

Управителен съвет на клуба:
Алтимир Димитров Воденичаров - Член на УС и Председател
Росимир Станчев Матеев - Член на УС и Председател на направление Авиомоделен спорт
Антон Йосифов Антонов - Член на УС и Председател на направление Корабомоделен спорт
Любен Иванов Изворов - Член на УС и Председател на направление Автомоделен спорт
Димитър Симеонов Пенев - Член на УС и Секретар

Metalstar
17.01.2010, 22:53
Колега преди мен изказа недоумение за критериите, по които са избрани модераторите в другия форум. Възмутен съм от написаното от поредния литератор, който вместо да поздрави поредните ентусиасти за новия им клуб, пише литературни съвети!

Penev
21.01.2010, 02:59
Освен публичните литературни съвети има доста строги или по скоро сърдити лични съобщения. Това се базира на мнението ми за подмяна (четене) на личните съобщения в modelistika.com. Модераторите следят всичко, което се случва тук и то доста често. За това съдя по времето за което реагираха на моето мнение.

Administrator
22.01.2010, 22:35
На нашия форум няма модератори и да се надяваме, че никога няма да се появят. Достатъчно е всеки да се сдържа по малко и никой никога да не обижда никого. Всичко останало е разрешено. Ако никой никога не обижда никого - няма да има модератори, а администратора никога няма да трие постинги.

Mateev
22.01.2010, 23:26
Вече е създаден специален скрит раздел на форума, достъп до който ще имат само моделистите от СПОРТ МОДЕЛ КЛУБ ГАБРОВО. В този раздел ще бъде качена цялата клубна документация - устав, решения на съда, протоколи от заседанията, банкови сметки, списък с телефоните на членовете и др. В този раздел ще се публикува бюджета и отчетите за приходи и разходи. В този раздел ще се водят и всякакви дискусии, касаещи само Габровския клуб. Чрез този раздел ще се осъществава и ежедневната комуникация на членовете с ръководството на клуба.

За да получите достъп до темите в този раздел, трябва да отговаряте на следните условия:

1. Да сте член на СПОРТ МОДЕЛ КЛУБ ГАБРОВО.
2. Да сте си платили членския внос

До раздела ще бъдат допускани и кандидат членове, но само временно, докато си подадат молба за членство и си платят членския внос.

За да бъдете допуснати до раздела, моля напишете лично съобщение до Mateev (http://modelist.bg/private.php?do=newpm&u=2), в което си напишете кой ви е акаунта, трите имена и тел. номер. Ще бъдете включени веднага след като бъде извършена проверка по телефона дали наистина това сте вие и дали наистина сте член на клуба.