PDA

Виж пълната версия на : Годишно събрание на БФАМС



Metalstar
27.02.2010, 14:29
Прегледах в един форум едни дебати за проведеното така наречено общо събрание на БФАМС и тъй като там очаквам всеки момент преторианците на Админа да се намесят/единия си е сложил за аватар снимка на офицер от Гестапо???/ реших да започнем и тук диспут по темата.Очаквам Владо да помести отчетите за 2009г. за да видим как всичко е изпълнено на 100% и как са подготвени стотици подраствуващи за автомоделисти. Неща които според мен са само във развинтените фантазии на ръководството да не казвам по силни думи. На Владо Янков ще му кажа да не се учудва че има скоростняци във Враца. Това е групичката на екскурзиантите на Огнян Филипов които може би точат зъби за една екзотична екскурзия до Австралия естествено за сметка на федерацията където ще се проведе световното през Октомври 2010г. Разбира се тайничко от малкото други скоростняци и без контролни стартове за да се види кой заслужава и кой не да представя България на такъв форум! Трагикомичното представяне на тези колеги на СП2007г. и ЕП2008г. няма как да се скрие тъй като протоколите всеки може да ги види на сайта на FEMA Speedmodelcar.com а не искам да коментирам ироничните коментари в редица Руски сайтове.

Владо Янков
01.03.2010, 21:40
Аз все още очаквам да се публикува протокола от събранието да видим за какво става реч.Изглежда написването му ще отнесе някой друг месец май...
Да не би да им се е счупил компютерот че да не могат да ни го публикуват?

Владо Янков
04.03.2010, 22:47
Абе май не е от компютерот щото са качили снимката на новия президент...
Смешно и жалко е две седмици след събранието да тънем в информационно затъмнение-нали ние състезателите сме федерацията.Това е грубо неуважение към лицензираните събратя които в началото на март все още не са осведомени какво е променено и защо.Това говори повече от лошо за ръководителите на тази ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНА ДЕЙНОСТ
които май не искат да осъзнаят че не това е пътят-така никога няма да се популяризира това хоби като спорт.Проблемите не са до липса на пари а на малко акъл и много работа.

Владо Янков
12.03.2010, 13:11
Много много интересно:
http://www.automodelsport.com/11.03.2010/Poseshtenie_ministar-sporta.htm

Владо Янков
31.03.2010, 23:07
За съжаление се оказа че публикуването на протокола от ОС е нежелателно-който се интересува да се обърне към шефа на своя клуб.Ако не си член на клуб изобщо не се интересувай докато не станеш такъв!Но днес най-съществената част от неговите решения е на страницата на федерацията-не се заблуждавайте че пише 2009 година-нищо ново под небето наше:
На основание решение на Общото събрание на БФАМС от 2009 г.
в кръговете от държавния шампионат по автомоделизъм могат да участват само клубове и състезатели, заплатили редовно членски внос и лицензиона такса за текущата година.
Уважаеми ръководители на клубове и състезатели, напомняме Ви, че клубния членски внос е в размер на 100 /сто/ лева, индивидуалната такса за лиценз на състезател над 18 години е в размер на 50/петдесет лева/, а на състезател до 18 години /двадесет лева/.
БФАМС ще лицензира само състезатели, които членуват към съответен клуб.
Запазват се номерата на лицензите на състезатели, лицензирани през 2009 г., съответно след заплащане на лицензионната такса за 2010 година.
За лицензиране на нови състезатели клубовете представят списък с трите имена, датата и годината на раждането им.
Срока за заплащане на клубния членски внос и индидидуалните лицензионни такси е 15 април 2010 г.
Като се загледа човек може да констатира че в четири изречения думата лиценз е използвана ОСЕМ пъти.А като се погледне в устава на федерацията-там думата лиценз не съществува.Та кой и кога е оторизирал федерацията да лицензира някого не е ясно.
Всичко друго не е важно:crazy::laughing:
Мотото което един наш известен състезател е поставил на видно място в офиса си-
КОЙ КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРИ ЗНАЙ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ!
Лошото е че тук става въпрос само за даване на пари срещу незнайно какво насреща.

divakusab
04.05.2010, 19:42
Не съм много навътре в нещата но все пак ми е чудно къде отиват тези пари?Пистата в Плевен тъне в мизерия и забрава Как да има моделисти които да правят скоростни модели?Къде да ги карат?Единствената останала е в нашата смотана държава.Обаждах се на г-н Изворов и говорих с него.Щом федерацията си клати онези неща и никой не си мърда пръста!Ще се постарая с собствен труд и средства щом няма кой да даде!Срамота е пистата да се руши и да тъне в забрава!Срамота са и 90% от нещата,които се случват в тази държава.Ще помоля Илия Царски да дойде и да погледне какво трябва да се направи.Ако е по силите ми състезанието за скоростни модели ще се състои.Ако смятате мнението ми господа Модератори за много остро или нарушавам някое правило на форума редактирайте го както смятате за добре.Според мен това е истината колкото и грозно да звучи ТЯ.:tres: