Погледни снимка номер 4. На нея се вижда червения куплунг и как едното кабелче се е измъкнало от него. При по-внимателно вглеждане се вижда, че това кабелче никога не е било запоявано както трябва и вероятно само се е допирало до златния конектор. По-малки токове са минавали, но когато назорих мотора с пълна мощност вероятно е прецъркало и прекъснало.
А ето една тема, в която е описано как стана краша и какво точно се случи с акумулатора:
http://modelist.bg/showthread.php?t=1084
Росимир Матеев
Още доста отдавна бях споменал за това че китайците запояват конектори "едно към гьотири".
Готиното, когато ползваш конектори, различни от тези с които идват батериите, е че имаш повод да си запоиш сам твоите си конекторчета.
Неделчо Брънчев
Еееее, супер тъпо! Съжалявам много! Хелито беше сглобено много добре! Но да се надяваме, че скоро пак ще е на "крака"! Аз с 450ката имах подобен проблем на прекъсване на лошо запоен кабел. Но за щастие хелито беше на няма и половин метър от земята.
То със сигурност не е тук мястото, Но онзи ден попаднах на чистак бърсак батерия със разменени кабели на балансния купунг.
Резултата е ясен цъфнала зареждачка.
Така че проверявайте какво са сътворили дръпнатите очички.
Анатоли Бовянски
София
Важното е, че всички са добре - хората и буса дори... А хеликоперът 100% ще се възстанови по-добър отколкото е бил. Кофти е и когато е, и когато не е виновен пилота... но знам, че винаги около едно възстановено след crash хели се намира и един още по-нахилен пилот
Иван Раленеков
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)