Уважаеми колеги моделисти, извършвам проектиране, изработка и насищане на печатни платки.
Ако имате нужда от подобен вид услуга, мога да ви бъда полезен.
Уважаеми колеги моделисти, извършвам проектиране, изработка и насищане на печатни платки.
Ако имате нужда от подобен вид услуга, мога да ви бъда полезен.
Последна редакция от ajcinema; 26.07.2012 на 09:07. Причина: За благозвучие...
Това реклама ли е?
Защото ако е така по-добре да е в раздел борса???
Там си е от самото начало....
Публикувах я и тук, мислех че мога да съм полезен на колеги, занимаващи се с електроника, моля модератора да я премахне от този раздел !
Доколкото съм запознат (но може и да греша), в този форум няма изрична забрана за публикуване на обяви за услуги в други раздели, освен борса.
Разбира се, ако се публикуват обяви за покупко-продажби извън борсата, това разводнява форума и не е желателно.
Но за обяви за услуги аз лично смятам, че е добре да бъдат не само в търговския раздел, понеже там текучеството е най-голямо и смисъла от обява за услуга се губи. При продажбите имаме някакъв времеви диапазон, в който обявата е актуална, след което тя е ненужна, но при услугите не е така.
Затова смятам, че няма нищо нередно обявата за изработка на платки да си остане и тук, ако Матеев няма нищо против. Аз самият не знам къде да си направя платка ако се наложи и чуквайки раздел "електроника" ще реша този си проблем бързо, вместо да търся из борсите.
С две думи: на мен не ми пречи. Ако на някого му пречи - моля да се обърне към мен или към Матеев, за да решим проблема без вдигане на много шум!
Възстановявам текста на обявата и леко го променям, за да не звучи дразнещо и комерсиално. Ако някой има някакви претенции или нещо против - веднага да ми каже, за да се коригирам!
Отново призовавам потребителите да не правят аналогии с Моделистика, където правилата и забраните са много по-различни и много по-далеч от тези на Моделист!
Последна редакция от ajcinema; 26.07.2012 на 09:59.
Георги Русинов
ако сложиш и цени ...... за да се ориентираме обявата ще стане по-привлекателна.Успех
Нико - не е важно какво правиш, а как го правиш
Цените за това са относителни, зависи от сложността на платката, от изискванията за размери, покрития, печат, слоеве, фрезоване....
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)