Търся ДВГ 10 - 15 сс с водно охлаждане.
Търся ДВГ 10 - 15 сс с водно охлаждане.
Нови има тука: http://www.justengines.co.uk/acatalo..._2_Stroke.html
доставката едва ли ще е повече от 10-15 паунда...
Жоро Русинов е по-наясно.
Стоян Пулевски '71 набор.
Добри цени, пазарувал ли си от там, впечатления...
Аз лично не съм пазарувал.
Адаша ти може да каже.
Той пазарува резервни части от там.
Стоян Пулевски '71 набор.
От личен опит:
Перфектен магазин! Нещата идват за 3 дни. Правят и ауспуси по поръчка и чертеж на клиента.
Георги Русинов
Пробвай цмб-90. Около 6.6 к.с. и добри обороти за полупотопен винт. Виж сайта на световното, има и снимки много. За съжаление цените на ново са големи. Ако ти трябва нещо втора ръка за проби,може да се на мери нещо.
Благодаря ти. Да, трябва ми нещо втора ръка, поне за проба, ново за съжаление не мога.
Последна редакция от GMateev; 21.11.2012 на 16:17.
Работата е там, че втора ръка CMB май струва повече от ново ASP... Поправете ме, ако греша!
Георги Русинов
Не, не грешиш, адаш, но аз не съм казал, че търся втора ръка СМВ, търся втора ръка ДВГ, защото не мога да си позволя ново, дори и ASP, такава е ситуацията !
Та в този ред на мисли продължавам да си търся !
15 кубиковото ASP по груби сметки излиза 250 лева. Надали може да се намери марин-мотор под тази цена втора ръка и да става за нещо...
Има и друг вариант - авио мотор и да му направиш водно. Вероятно някой МДС 10 ще свърши работа, защото главите им са кръгли и с резо-тръба може и да се получи, знам ли..? При всички случаи правенето ще е далеч от истината, бъди сигурен!
Георги Русинов
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)