Здравейте, реших че е крайно време да се разделя с моето хоби, тъй като не ми остава време да се занимавам с него. Продавам всичко което ми остана, така както го виждате.
1. Започвам с планера. Размах 2м. Подходящ за преработка в електровариант. Красив композитен модел с чудесно поведение във въздуха.
Има 2 сервомашинки в крилата и му трябват още 2 за V-tail-а.
Също така с карбонова кабинка, и карбонов шиш за крилата.
Ето и снимки на целия модел: ЦЕНА 350ЛВ С ВЪЗМОЖЕН КОМЕНТАР!
2. На второ място депронов акробат, напълно оборудван с чисто нова батерия на 2 цикъла. Перфектен както за акробатични изпълнения, така и за начинаещи, заради леката си V-образност на крилата. Моторът има тяга да го тегли вертикално нагоре без проблем. Ето и снимки на модела: ЦЕНА 150 ЛВ!
3. Апаратура Graupner JR MX-12 с два модула (2.4 GHz на FRSKY и MHz модул, оригиналния, с няколко приемника към него). Работи безупречно, използвал съм я дълго време и никога не ми е създала проблеми! Батерията е NiMH 9.2 волта оригиналната. Друго освен НЕМСКА ИЗРАБОТКА няма да казвам . Ето я и нея: ЦЕНА 200ЛВ!!
4: 2-канален автомодел с ДВГ. Карал съм го малко, но ми писна. Продава се с 5 гуми с изрядни хексове. Моторът е напълно здрав, само има нужда от настройка, но аз не разбирам как става. Спурът е сменен с метален и е на практика ВЕЧЕН. Моделът има към него и апаратура с акумулаторни батерии, шишенце с афтъррън до половината и масло за филтър почти пълно. Свещта си е наред. Няма течове от резервоара. моделът е мащаб 1:10! Идеален за развлечение през свободното време, а при правилна настройка би бил достоен конкурент и в гонки . Вижте го и него: ЦЕНА 250 ЛВ!!!
НИКОЕ ОТ НЕЩАТА НЕ СЕ ПРОДАВА ОТДЕЛНО ПО КОМПОНЕНТИ!! Изпращам в цялата страна с избрана от купувача фирма за негова сметка. Възможен е умерен коментар по цените
Весели празници!
Телефон за връзка: 0878338483 - Александър