А, няма интрига, просто спестено време. Само предложение, за да не преоткриваме топлата вода.
Николай Арсов - дърт авиомоделист от 1967г.
Да ти призная честно занимавам се с това само заради предизвикателството, аз даже не мога да летя като хората... а относно Ремзиби бях ти качил линк преди няколко постингаЩе ти помогна да си го сковеш но аз ще си почна нещо свое , естествено ще взаимствам от всички възможни источници точно заради топлата вода...
Асемблер, но несъм програмист(винаги ми е звучало като онанист), оправям се някак си...
ПАЦО,
Чак сега забелязах линка ти от #14, за което се извинявам.....пропуснал съм го. Колко би могла да струва тази платка ( гола ) в дребна серия ?
Ами възможния минимум...примерно 5бр. Две OSD-та за мен и Коцето и останалите....за приятели.
Пуснал съм за моята измишлиотина няколко платки ако не стане ще направим Ремзито
Ето я и схемата на стабилизацията с управлението на полета, ако някой открие грешка или нещо не е ясно пишете, не са избрани типовете на сензорите защото са в процес на издирване но е предвидено да може да се използват всякакви разновидности от I2C до чисто аналогови,системата ще подържа три аналогови едноосеви жироскопа вероятно на MURATA или един двуосев на АНАЛОГ ДИВАИСЕС и един едноосев с алтернатива триосев по I2C, магнитометър, триосев акселерометър с алтернатива оптичен двуосев хоризонт и няколко вариянта наGPS, комуникацията по сериен интерфеис, а управлението директно от комплексен РРМ или със 8канален суматор на отделните канални импулси и формировател на ниво, делител за мерене на напрежението на батерийте и AUХ за вероятен баро сензор или ултразвуков за отчитане по височина
Последна редакция от ПАЦО; 15.08.2011 на 08:09.
В момента 6 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 6 гости)