Здравейте отново! Направих една малка промяна в моя вариант за лого и втори дизайн със същите елементи. Ето ги и тях :)
Едит: Пускам варианти само на логото защото тези дълги файлове излязоха прекалено дребни :)
Набързо 2 броя и от мен, като имам повече време може и да се заиграя както трябва
Don't let your mouth write checks your ass can't cash
Йордан Славов
Нов вариант:
+ старото лого с прозрачен фон:
Още 2 броя от тази вечер:
Йордан Славов
Няколко дена не се бях логвал и сега останах приятно изненадан. Не съм си представял, че логото може да бъде направено в толкова много и най-различни варианти.
По въпроса с изискването на т.1 от правилата - сега като се замисля, съвсем не е задължително да е с латински букви. Също и това "bg" не знам дали трябва да е задължително или не. Ако в логото се напише просто "Моделист" също може би ще изглежда добре. В края на краищата важен е дизайна и стила, а после в този стил победителя може да направи както българска, така и английска версия. Един наистина хубав дизайн би трябвало да изглежда еднакво добре и в двата варианта.
Относно размерите на логото - хубаво е да е тънко и дълго, за да заема малка част от екрана по вертикала. Също така може би в него не трябва да има много тънки чертички, защото ако се отпечата на фланелка те веднага ще се отлепят. Ако се намали много за да се постави например в аватар на форум или в друга малка картинка, те просто ще изчезнат.
Относно цветовата схема на логото - не се безпокойте. Направете я както сметнете за добре, а после можем да променим цветовата схема на форума да е в синхрон с логото.
ПС: Всичко това са мои мнения, с които не е необходимо да се съобразявате. Все пак аз също ще участвувам в гласуването само с един глас, така че моето мнение едва ли е чак толкова важно.
Росимир Матеев
Последен вариант:
Искам само да вмъкна нещо, което според мен не е за пренебрегване. Това не е само глава за форума, а е и лого. Което предполага, че то ще се използва за много други неща - брандиране на запалки, тениски (както тази пролет), печатане на плакати, трансперанти и т.н. За да може въпросното лого да върши работа за изброените неща, то трябва да бъде ВЕКТОРНО, или ако съдържа растерен елемент, то той да бъде с много висока резолюция и да не бъде основа на дизайна. Предлагам това да влезе в в изискванията за бъдещите дизайни. Предполагам нещата до сега са такива, но за всеки случай си мисля, че е добре това да бъде уточнено, за да няма фалове.
Йордан Славов
Опитах се да предам идеята за самата изработка на изделията... не знам до колко се разбира :)
Има някои по-дребни елементи, но имам предвид и ако се наложи ще ги дооправя. Просто искам да видя дали съм на прав път.
В момента 4 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 4 гости)