Ако се сетиш как можем да използваме PIC12LF1822 в тези джуджавки, свиркай, щото имам 100-150 бр. и се чудя каква супа да сготвя с тях. Който има нужда - подарявам на кило....
Ако се сетиш как можем да използваме PIC12LF1822 в тези джуджавки, свиркай, щото имам 100-150 бр. и се чудя каква супа да сготвя с тях. Който има нужда - подарявам на кило....
Николай Арсов - дърт авиомоделист от 1967г.
не го познавам този пик , ще го прегледам
Дайте да уточним последно какво трябва да може системата ни,fPV-то отделно ли ще е или ще е в една и съща конфигурация и ще се управлява от един и същ процесор?
Според мен FPV-то ( OSD + RF + camera ), трябва да e отделно, за да не се товари излишно процесора. Отделно системата става по-гъвкава по отношение на това, че някой може да не желае видео, а само стабилизация и обратно. Единствено трябва да се има в предвид, че GPS-а се използва от OSD-то и, ако се налага използването му и от автопилота става малко заигравка, но не е сериозен проблем.
Нека и колегите, които имат вече опит с OSD-та, камери, приемници и предаватели да се включат.
Днес пуснах и-мейлче до поляка ( Remzibi ), да каже колко му струват голите платки на OSD-то. Мисля, че не са лоши и ако цената е приемлива се чудя дали е разумно да се разработва нова. Отзивите за OSD-то му са много добри.
Да имаш случайно връзки в СЕТ-АД ?
При това положение, мога да ти спестя доста време за OSD-то....проекта на Ремзиби е с отворен код. Момъка е дал схема, гербер файлове, сорс на фърма...всичко. Погледни ги - http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=921467 и, ако решиш, че проекта е читав, всичко е free.
В момента 4 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 4 гости)