Лого, което ще се приеме трябва да е векторно. Трябва му цветен и черно-бял вариант, който се ползва при предпечата - флаери, визитки, плакати. Това бих посъветвал човека, който ще одобрява логата. Мисля и аз да ви пратя едно да видя какво ще кажете. Но ако логото ви не е векторно няма да ви свърши работа, нито за тениски, нито за видео, брандинг, билборди и т.н.
Колега ,сравнението с форума за майки важи ако е изписано"Българският форум за моделист"което няма нищо общо с "моделизъм" Настоящият слогън е абсолютно адекватен.
И защо всички почвате да разсъждавате уместно ли е да се сменя логото и хиляда неща които не са свързани със заданието което ви е дал създателя на темата?!
И аз бих желал да се включа във конкурса. Ето го моето предложение :)
Ето го и моето предложение!
Ти направо изби коча с лопатата. Ако си наясно с хостването ще провериш къде е хостнат сайта. ако не си наясно с материята ми прочети малко из форума и ще разбереш.
А сега към темата. логото на форума си е разпознаваемо и съответно няма смисъл да се сменя. Ако Ростимир иска някаква промяна по-подходящо ще е да има конкурс за знак на форума. Няма логика разпознаваем символ да се променя. на "потребителите" ще им трябва време да започнат да свързват новото лого с този форум. По лесно е да свържеш новия знак със старото лого отколкото новото лого със стария форум.
Нико - не е важно какво правиш, а как го правиш
А сега към темата. логото на форума си е разпознаваемо и съответно няма смисъл да се сменя. Ако Ростимир иска някаква промяна по-подходящо ще е да има конкурс за знак на форума. Няма логика разпознаваем символ да се променя. на "потребителите" ще им трябва време да започнат да свързват новото лого с този форум. По лесно е да свържеш новия знак със старото лого отколкото новото лого със стария форум.
Видях къде се хоства в момента този сайт преди да напиша поста.
mateev.com - на евроком
и понеже съм юредическо лице мога да си позволя 1 година хостинг за този форум напълно безплатно , след като приключи темата с положителен резултат по пост 1.
http://modelist.bg/showthread.php?t=120 виж второто мнение. Ще помоля админа да делни мнението ми след 1 час. Успех на непознатата.
Нико - не е важно какво правиш, а как го правиш
В момента 4 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 4 гости)