Напомням на всички приятели, че на 02.04 ще бъда на летището в Дойренци.
Дано времето бъде хубаво!
Напомням на всички приятели, че на 02.04 ще бъда на летището в Дойренци.
Дано времето бъде хубаво!
Георги Русинов
Последно напомняне за събота на желаещите за Дойренци!
В 9:30 ще съм на летището.
Мога да кача един човек от Левски.
Георги Русинов
Този уйкенд ще пропусна идването, защото в Габрово трябва да си подготвяме хеликоптерите за Хеликоптерното училище другата седмица. Но трябва да знаеш, че в плановете ми е това лято много пъти да идвам, че имам една камара изстребители за облитане и тестване.
Росимир Матеев
То и бездруго времето беше отвратително. Студено, с препикавания... Срещата се състоя в едно левченско кафене (най-луксозното, което открихме). Най-неприятно беше за мен, защото не ми се носеха малки модели и вече два пъти взимам един по-сериозен с размах 1,70. Този път ми беше адски трудно да събера всички аксесоари на бебето в колата, че и модела, че и майка му... (на бебето).
На връщабне бях на малка секунда да се отбия през Габрово, обаче на Ловеч започна да капе и... се отказах.
Както и да е, следващата дата е 16.04. Надявам се тогава вече да е лято. След това почти през 2 седмици цялото лято ще съм на Дойренци.
Георги Русинов
То и в Плевен времето бе подобно, но се отчетохме -4 човека с 5-6 самолета за около 2 часа рано следобяд- отврат време, дори закапа.
В Ловеч имахме малко повече късмет (няколко часа хубаво време), но най-накрая и нас дъжда ни разгони. Е поне не бяхме капо - покарахме малко и си поприказвахме много.
Росимир Матеев
Айде, не остана! Другата седмица съм пак на Дойренци. Този път ме сърбят ръцете много!
Датата е 16.04 и отново всички желаещи са поканени. Надявам се този път времето да е лятно и без изненади.
Начало 10:30.
Георги Русинов
Поради голямата вероятност за лошо време, срещата се отлага с една седмица.
Георги Русинов
Има ли желаещи за този петък? Пада се Разпети петък. Питам, че да знам дали да взимам модел.
Георги Русинов
Отново ще пътувам този уикенд към Северна.
Има ли желаещи за 02.07?
Георги Русинов
В момента 3 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 3 гости)