Подготовка на техниката за гасене на горски пожари:
Подготовка на техниката за гасене на горски пожари:
Георги Русинов
Има ли желаещи утре за Раковски?
Георги Русинов
Има ли мераклии за утре/другиден?
Ето как беше днес:
Вероятно забелязвате един малък, нов елемент на снимките.
Тя демонстрира нов вид управление - ушновъртеливо, в положение "на слонче". Справя се много добре!
Георги Русинов
Полянката до могилата в Тракия.
Георги Русинов
Снимки от днешния ден:
За такъв стартер дупе давам! Два пъти! :):):)
Последна редакция от ajcinema; 01.10.2011 на 19:56.
Георги Русинов
Още снимки от днес:
Георги Русинов
Днес беше последното ми посещение на "могилата" в Тракия. Поради малкото място и многото хора на пътя "за кацане", бях принуден да ударя модел в себе си, за да не ударя човек или кола.
Георги Русинов
Въпреки това, гадното усещане от счупения модел беше напълно заличено от ето този невероятно красив модел:
Благодаря на колегата Владо Костов за удоволствието, което ми достави този самолет! Поздравявам го и се надявам да виждам все повече моделисти с вкус.
Георги Русинов
След дълго прекъсване (повече от година), отново ми се отваря възможност за полети. Има ли желаещи за 24-ти (събота) от Ловеч, Левски и Плевен за сбирка на Дойренци?
Предстои ми пътуване и обмислям дали да си припомня как се караше самолетче...
Георги Русинов
Точно тази събота не, но за следващите сбирки ще идвам. Аз също от много време не съм помирисвал самолет или хеликоптер, но напоследък носталгията започна да ме гложди.
Пък и да се похваля - скоро ще имам осмокоптер тежка артилерия - с товароносимост 2.5 килограма, последен писък на модата - GPS, FPV, 2 прави канала за управление (пилот и видеооператор), 2 обратни видеоканала (пилот, който с въртенето на главата си върти собствена камера в модела и оператор, който гледа през обектива и има пълен дистанционен контрол върху всички опции на камерата), автономен полет по предварително зададена компютърна програма, въртяща се наземна станция, телеметрия, Long Range, видеомонитори на земята, Wi-Fi канал между земята и модела и т.н. Въобще всичко, което го може съвременната електроника, е натъпкано в модела.
Очаквам до 1 седмица да е готов за полет и тогава вече ще ме засърбят ръцете отново да идвам по сбирки. Иначе последната година и половина измина в работа, работа и пак работа и в един момент на човек му писва и отново се сеща, че живота е само един, и ако в него не си отделяш време за удоволствия, много бързо можеш да изперкаш.
Росимир Матеев
В момента 4 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 4 гости)